annonce

Sådan vælger du den rigtige TV-pakke

Kender du til udfordringen med at finde lige den TV-pakke, som indeholder alt det du søger? Eller irritationen over at betale for kanaler du aldrig ser? Så læs med her og få gode råd til hvordan du vælger den TV-pakke, som passer bedst til dig.

Der har aldrig været flere TV-kanaler at vælge mellem, når man gerne vil se TV. Det betyder også, at det kan være en udfordring at vælge den helt rigtige TV-pakke. Endnu sværere er det, hvis man er flere i husstanden, som alle har ønsker til, hvilke kanaler TV-pakken skal indeholde. Ifølge Danmarks Statistik ser en dansker i gennemsnit mere end 2 timers TV om dagen, men der er nok mange, som dette forår har set lidt mere TV end sædvanligt. Hvis det også er tilfældet for dig, så er det jo lidt sjovere, at man har de kanaler til rådighed, som man ønsker at se.

Hvilke kanaler skal TV-pakken indeholde?

En af de helt store kanaludbydere, både globalt og i Danmark, er blandt andet Discovery Networks. De har en bred vifte af kanaler, og der er en god chance for, at hvis du har set fjernsyn for nyligt, så har du også set et af deres programmer. Mest kendt er nok deres hovedkanal Discovery Channel, som primært er kendt for deres dokumentarer og ”faktuelle underholdningsprogrammer”, som de selv betegner dem. Derudover har de Kanal 4,5,6 og 9, som primært sender programmer som omhandler henholdsvis reality, familieprogrammer, action og sport. Udover det har de også kanalerne Eurosport, Animal Planet, TLC, Investigation Discovery og Discovery Science. Der er derfor en god chance for, at man med dette udvalg kan finde kanaler, som henvender sig til hele familien. Waoo tilbyder mange kanaler fra Discovery Networks. Udover Discovery Networks kanaler kan man i Waoos TV-pakker også vælge Viasats kanaler, samt mange andre.

TV på farten

Nutildags er TV-kiggeri ikke begrænset til at foregå foran ens fjernsyn. Med Waoo Web TV har du altid kanalerne fra din TV-pakke med, og om du sidder i bus eller tog, har børnene på bagsædet, eller er på ferie eller i sommerhus, kan du altid se de samme kanaler, som du kan derhjemme. Denne frihed er vigtig for mange, og hvis den også er for dig, er Web TV noget, du kan kigge efter, når du skal vælge en TV-pakke.

Hvilke kanaler skal TV-pakken indeholde? Og hvor mange?

Det kan være svært svært at finde en TV-pakke, som indeholder alle de kanaler, man søger. Samtidig kender de fleste nok også til at have en masse kanaler, som bare fulgte med pakken, og som man egentlig aldrig ser. Hos Waoo har man gjort det let, da du selv kan vælge, hvilke kanaler du ønsker i din TV-pakke. Derved får du lige præcis de kanaler, som du ønsker, og som du rent faktisk ser. Oveni det kan man også vælge mellem flere TV-pakker, så man selv kan vælge, hvor mange kanaler, ens TV-pakke skal indeholde.

Og hvordan vælger man så hvilke kanaler, TV-pakken skal indeholde? Bestemmer man selv, er det selvfølgelig let, men er man flere i husstanden, som alle har ønsker til TV-pakkens indhold, kan det være en anden sag. Måske er der kanaler, I alle ønsker? Måske kan I forsøge at gå på kompromis, eller vælge nogle kanaler hver? Ligemeget hvad, så har Waoo gjort det let at tilpasse TV-pakken præcis, som du vil, og så er resten op til dig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;