Business

Dit sengetøj er en stor del af din hverdag, måske større end du lige går og tror.

Virksomhed

Fjerrenseriet

Adresse

Østergade 24, 9800 Hjørring

Telefon

98 92 14 81

Webside

https://fjerrenseriet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. jul 2019

Sådan vasker du dit sengetøj

Sengetøjet har indvirkning på, hvor god eller hvor dårlig din nattesøvn er. Der er nemlig forskel på, om du er til tunge materialer eller mere lette dyner.

Ligegyldigt hvilket materiale dit sengetøj er fremstillet i, er det vigtigt, at du sørger for at vaske det ofte og korrekt. I denne artikel kommer vi med nogle vasketips, som gør. at dit sengetøj vil være renere og kan holde i længere tid.

Undersøg for pletter

Inden du vasker dit sengetøj, er det vigtigt, at du tjekker for pletter på dit sengetøj. Ligegyldigt om det er blod, drikkevarer eller andre former for pletter, kan det traditionelle vaskemiddel ikke fjerne pletterne. Derfor skal du påføre pletfjerner direkte på de forskellige pletter, da det ellers ikke vil gå af i vaskemaskinen.

Vask minimum hver 14. dag

Selvom der ikke findes nogen officiel regel for, hvor ofte dit sengetøj skal vaskes, så anbefales det, at man minimum hver 14. dag vasker sengetøjet. Der findes dog også råd, som siger, at sengetøjet skal vaskes en gang i ugen. Det kan dog variere fra person til person, da det afhænger af, om du sveder meget, når du sover, eller om der er hunde eller andre dyr i din seng om natten.

Alt efter dine præferencer så er det vigtigt, at du som minimum vasker dit sengetøj hver 14. dag. Du kan med fordel vaske dit pudebetræk hver uge, da dit ansigt ofte er mere overfølsom overfor bakterier og lignende.

Hvilke grader skal du vaske på?

Dette afhænger alt efter dine præferencer, og hvilket materiale sengetøjet er fremstillet i. Det anbefales, at du vasker dit sengetøj på 60 grader, hvis du ønsker at komme støvmider til livs. Dog er der risiko for, at de varme temperaturer vil slide og måske krympe dit sengetøj. Derfor kan du med fordel vaske på lavere temperaturer engang i mellem. Lider du af allergi, anbefales det dog, at du vasker på 60 grader, så støvmiderne elimineres.

Du kan med fordel læse vaskeanvisningen på dit sengetøj, da det ofte fremgår her, hvilke grader der mest optimalt rengører og skåner sengetøjet mest muligt.

Bomuldssengetøj i højeste kvalitet

Er du på udkig efter nyt sengetøj? Så finder du hos Fjerrenseriet et stort udvalg af forskelligt sengetøj i bomuld. Du finder bomuldssengetøj i både percale, satin og mako-satin, hvilket giver dig muligheden for at vælge det mest oplagte sengetøj til netop dine behov og præferencer.

Mangler du også et sengetæppe? Så har fjerrenseriet også et stort udvalg af disse, hvor du finder sengetæpper i forskellige farver, mønstre og designs.

Nyheder udvalgt til dig