annonce

Se de nye Toyota-modeller

Skal du have ny bil, er der masser af nye Toyota-modeller, du bør tjekke ud hos din lokale Toyota-forhandler MTH BILER A/S. For det japanske bilmærke er stadig lige så fantastisk som sangen og deres gamle slogan siger. Og netop nu er der både en helt ny Toyota Corolla Hybrid og en ny Toyota Yaris, som endda er blevet kåret som årets bil 2021, du kan kigge på.

Vi kender vel alle sangen Fantastiske Toyota med TV2, og de fleste af os ved også godt, at det faktisk var det kendte japanske bilmærkes slogan i mange år.

Selv om det efterhånden er nogen år siden, bliver Toyota ved med at imponere. Både når det kommer til design, teknik og køreglæde, og når det kommer til miljøbevidsthed.

For Toyota har fået meget mere kant på deres design, så bilerne ser rasende godt ud. Samtidig gør de løbende deres biler endnu grønnere med smarte Hybrid-modeller som kombinerer benzin og el. Derudover var de blandt de første i verden til at serieproducere en brintbil. Den hedder Toyota Mirai, og renser rent faktisk luften, der hver den kører! Så bliver det ikke mere miljøvenligt.

Ny Toyota Corolla Hybrid

Netop Hybrid-biler er en af Toyotas store styrker. Her er det stort set muligt at få alle deres populære familie- og businessklassebiler i Hybrid-modeller hos din lokale Toyota-forhandler MHT BILER A/S.

Senest har Toyota lanceret en ny Toyota Corolla model med den nyeste hybridteknologi. Den giver bl.a. mulighed for opladning under kørslen, og har en benzinøkonomi helt ud over det sædvanlige.

Prisen er lige så fantastisk. For du kan komme ud at køre i en rummelig familiebil med hybridteknologi fra priser lige over 270.000 kroner.

Ny Toyota Yaris – årets bil 2021

2021-modellen af Toyota Yaris byder på helt ny design både indvendig og udvendig, samt nye, mere benzinøkonomiske motorer og en ny hybridversion.

Motorpressen blev så begejstrede over den nye Toyota Yaris model, at de har kåret den til årets bil 2021 i Europa. Særligt de fremragende køreegenskaber, et lavere tyngdepunkt, en fastere affjedring og en mere præcis styring sendte Yaris til tops foran bl.a. søstermodellen Peugeot 208, som den deler produktion og en del af teknikken med.

Samtidig imponerer den 3-cylinderede 1,5 liters Toyota hybridmotor med sine 116 hestekræfter. Motoren kører på el i gennemsnitlig halvdelen af tiden. Det giver en fremragende kørselsøkonomi og mulighed for at køre op til 135 km/t på ren el.

Nye Toyota Yaris-modeller

2021-årgangen byder også på to nye Yaris-versioner, nemlig henholdsvis den mere sporty GR Yaris og cross-over SUV’en Yaris Cross.

Så uanset hvilket behov du har for ny bil, finder du alle Toyota modeller hos Toyota forhandler MTH BILER A/S.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden