annonce

Shoppeguide i Nordjylland: Her finder du shoppeoplevelser for hele familien

Nordjylland byder på et hav af shoppeoplevelser.

Med flere kendte varehuse og alverdens forretninger kan du opleve et sandt shoppingmekka, hvis du sætter kursen mod nord. I denne artikel får du den perfekte shoppeguide fyldt med inspiration til shoppeoplevelser for både store og små.

Nordens Paris

Det er ikke uden grund, at Aalborg kaldes Nordens Paris. I Aalborgs midtby findes nemlig et væld af forskellige butikker langs de fire hovedgader, som udgør gågaderne Algade, Bispensgade og Nørregade. Gågaderne byder på en hyggelig atmosfære, og selvom der ikke er langt mellem butikkerne, finder her du forretninger, som garanterer et udvalg for enhver smag. Kendte forretninger såsom H&M, Matas, Imerco og Jack & Jones findes i Algade og Bispensgade, mens den hyggelige Nørregade byder på små, lokale specialbutikker.

Derudover husere Aalborgs midtby også flere kendte store varehuse. Både Salling, Magasin og Friis Shoppingcenter er at finde i gåafstand, hvis du og familien lægger vejen forbi Nordens Paris.

Shoppingmekka med 40 butikker samlet under ét tag

Sætter I kursen længere mod nord, kan I med fordel besøge handelsbyen Hjørring. Langs den hyggelige Stokbrogade i vest, finder I et udvalg af både små og store butikker, specialforretninger samt restauranter og caféer.

Leder I efter spændende og inspirerende butikker i Nordjylland samlet under ét tag, kan du og familien med fordel sætte kursen mod Metropol Shoppingcenter, som I finder den østlige del af Hjørring. Med over 40 forskellige butikker træder du hos Metropol Shoppingcenter ind i en verden af muligheder indenfor shopping og indkøb. Butikkerne i Metropol omfatter alt lige fra bolig, mode, sko, sport og fritid.

Melder sulten sig efter en lang dag med shopping, har Metropol Shoppingcenter også løsningen på dette. Under samme tag finder du nemlig også forskellige spisesteder - herunder Café Friends, som serverer lækkert og traditionelt cafemad. Med andre ord er Metropol Shoppingcenter et vaskeægte shoppingmekka og dermed det perfekte sted til en hyggelig shopping dag for både store og små.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.