annonce

Skab hygge udenfor med de rette lamper

Rigtig mange danskere bor i dag i et hus eller i et rækkehus. Mange går op i, hvordan deres bolig er indrettet, så den ser pæn og præsentabel ud for andre, men samtidig skal det også være rart for beboerne at opholde sig i deres hjem.

Desværre er der mange husejere, der glemmer, at indretningen også i høj grad er vigtig på resten af grunden. Det gælder både i indkørslen og i haven, da det som regel er her, man får et førstehåndsindtryk af boligen, og i haven skal der være hyggeligt at opholde sig hele året rundt.

Derfor kan du her i denne artikel finde inspiration til, hvordan du kan skabe hygge og god stemning i din have og i din indkørsel ved hjælp af de helt rette lamper.

Udendørslamper til ethvert behov

Det er ikke alle lamper, man kan bruge udenfor, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at bruge udendørslamper .

Heldigvis findes der rigtig mange forskellige former for lamper, der er beregnet til udendørs brug. Du kan for eksempel vælge imellem:

•Væglamper

•Standerlamper

•Pendler

•Lanterner

•Lyskæder

Hvordan vælger jeg de rette lamper?

Når du skal ud at investere i lamper, du kan bruge til udendørs brug, så gælder det først og fremmest om at finde ud af, hvad det er for en type lampe, du skal have fat i. Væglamperne er rigtig gode at bruge, hvis du godt kunne tænke dig at få lys omkring din facade, eller hvis du har et hegn langs din indkørsel, som du gerne vil have lyst op.

Du kan også vælge standerlamper, som bliver placeret på jorden, hvis du kunne tænke dig at få lys op ude i selve haven, eller hvis du ikke har nogen steder i din indkørsel, hvor du kan hænge væglamper op. Pendler er omvendt rigtig gode at bruge, hvis du har en overdækket terrasse, hvor der skal skabes en hyggelig stemning.

Selvom mange kun bruger lanterne til jul, så kan de faktisk sagtens bruges hele året rundt. Du kan for eksempel stille lanterner rundt omkring ude på terrassen, eller du kan sætte en lanterne ved din hoveddør. Det skaber en utrolig hyggelig stemning, især hvis der kommer gæster.

Til jul kan du også vælge at hænge lyskæder op rundt omkring på din grund. Det kan for eksempel være på dine buske eller træer, eller det kan være langs taget på huset. Du kan også bruge lyskæderne om sommeren, hvis du for eksempel skal holde fest i haven, eller hvis du bare godt kan lide at sidde udenfor, når det er mørkt på de lune danske sommeraftener. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden