annonce

Skab wellnessstemning hjemme hos dig selv

Denne guide indeholder reklamebetalte links.

Wellness-begrebet har taget os med storm. Vi elsker alt, der smager af selvforkælelse og luksus. Men ofte glemmer vi det i hverdagen. For mange af os ser wellness som noget ekstraordinært. Noget, man skal gøre sig fortjent til. Og det er jo ærgerligt. For hvis der er noget, man har brug for, så er det da luksus i hverdagen.

Vi guider dig, så du kan få wellness-stemningen ind i dit hjem og gøre hverdagen til en fest.

Dufte fremmer velvære

Dufte er nøglen til at åbne op for minder. Kender du følelsen af, at en bestemt duft tricker et minde hos dig? Duften af æbletobak, der får dig til at tænke på din morfar? Eller duften af Hubba Bubba-tyggegummi, der får dig til at tænke på lejrskole med din folkeskoleklasse?

Dufte skaber også velvære. De stimulerer vores sanser. Opfrisker eller beroliger os. Derfor kan du skabe ekstra hverdagsluksus med dufte. Hæld citron- eller rosenolie i badet og få en skøn aromatisk oplevelse. Eller kom lavendel i en lille stofpose og læg den under puden, så den beroligende duft kan sende dig ind i søvnen.

Skab stemning på dit badeværelse

Badeværelset er det mest oplagte sted at skabe en vidunderlig wellness-stemning. Du kan gøre meget med få midler ved at ændre på indretningen på dit badeværelse (læs mere om badeværelse indretning hos tinehundrup.dk). Sæt nogle grønne planter ud på dit badeværelse. Køb en lækker håndsæbe, der dufter skønt. Invester i nogle tykke håndklæder af god kvalitet. Alle disse små justeringer hjælper på det samlede billede og gør dit badeværelse mere wellness-agtigt.

Lyt til afslappende musik

Det er ikke kun dufte, der kan skabe en dejlig stemning. Musik er en anden måde, hvorpå man kan geare ned og blive grounded i sin krop. Lyt til noget beroligende musik, der får dit sind og krop til at slappe af. Du kan prøve med noget akustisk musik. Eller vælge en playliste med fokus på meditation. Hvis du vil bruge musik og lyd til at skabe en bedre søvn, kan du også vælge at lytte til meditationsnumre eller brainwaves inden du skal sove.

Tænd stearinlys

En af de nemmeste måder, hvorpå man skal skrue op for luksus-stemningen og hyggen i sin hverdag, er ved at tænde stearinlys rundt omkring i huset. De taler til noget umiddelbart i os og bidrager bare med en helt særlig og hyggelig atmosfære. Hvem elsker ikke at drikke et glas rødvin over et stearinlys?

Du bør undgå alle former for lys med farve, glimmer eller dufte og gå efter svanemærkede stearinlys, da disse ikke indeholder samme mængde skadelig stoffer, der kan fremkalde astma og allergi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.