annonce

Skal der være fest, så lad der være fest

Når du endelig holder en fest, så skal det også være en ordentlig fest. Her må du gerne slå håret lidt ud og give både dig selv og dine gæster en fantastisk oplevelse. Skal festen holdes ude i byen, og skal maden være sublim, så tjek, hvad der er af egnede festlokaler i Nordjylland.

Selskabslokaler i Aalborg <i>-</i>

Selskabslokaler i Aalborg -

Sørg for at være ude i god tid, hvis du skal sikre dig et bestemt festlokale i Nordjylland. Skal det tilmed være et af de helt lokale festlokaler i Aalborg, så få det bestilt i virkelig god tid. For der er rift om dem. Og når det er gjort, kan du begynde at glæde dig til den dejlige fest.

Tag hele pakken med, når du skal holde fest

Ønsker du en fest, hvor dine forberedelser skal minimeres så meget som muligt? Det er bestemt en mulighed. ”Vi har for eksempel rigtig mange kunder, der netop mener, at en fest skal kunne mærkes af alle – også af den, der holder den,” fortæller Erik Schaltz-Andersen, der er ejer af Restaurant Orkideen i Aalborg.

Det betyder, at du så at sige bestiller hele pakken”, siger han med et smil og viser det smukkeste festlokale frem, ”det vil sige, at du lejer et af vores smukke selskabslokaler, du bestiller en fuld menu, og du skal naturligvis hverken rydde op eller gøre rent efter festen,” ler han.

Det er en perfekt måde at holde en fest på,” tilføjer han, ”for den, der skal holde festen kan møde frisk og glad op til sin egen fest og glæde sig over det hele. Det gør en virkelig stor forskel for humør og energi, om du selv har stået for hele forberedelsen, eller du uddelegerer det til andre,” slutter han af.

Den gode fest er alle pengene værd

De fleste holder kun et mindre antal fester i løbet af et liv. Det sker typisk i forbindelse med runde fødselsdage, bryllupsdage eller andre mærkedage. I forhold til disse relativt få fester er det helt i orden at give den gas. Det er naturligvis forbundet med nogle udgifter, men det kommer mange gange igen, når du med en god fest kan skabe nogle dejlige rammer for et hyggeligt samvær.

Se for eksempel på nogle af de smukke selskabslokaler i Aalborg hos Orkideen, som er nogle af de mest populære selskabslokaler i Nordjylland. Forestil dig, at din nste fest skal holdes i så festlige omgivelser. Og at du hverken behøver at tænke på at lave al maden eller at klare alle de øvrige praktiske opgaver i den forbindelse. Det er alle pengene værd.

Catering Aalborg og Nordjylland

Ønsker du i stedet at holde festen hjemme i vante omgivelser, tilbyder Orkideen også catering i Aalborg og resten af Nordjylland. Prisen for mad ud af huset er 250 kr. i Aalborg Kommune og 400 kr. i Nordjylland. Og det bedste ved Orkideens lækre diner transportable mad er, at den er lige til at sætte på bordet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;