annonce

Skal din næste firmabil være hybrid?

Moderne sikkerhedsteknologi, lækkert udstyr og automatgear er blot nogle af de egenskaber, du kan nyde godt af, når du vælger at køre Toyota firmabil.

Vi giver dig her de bedste fordele ved at vælge hybrid som din næste firmabil.

Fusionen mellen benzin- og elbilen

Toyota er kendte for sin hybridteknologi. Toyota hybridbiler kombinerer på bedste vis benzinmotoren med et el batteri, der bidrager til stærk energi og kørekraft.

Teknologien bag hybridens motorer sikrer, at du altid kører mest økonomisk. Under din kørsel vil du derfor skiftevis køre på el og benzin alt efter, hvad der sikrer den bedste køreoplevelse.

Med en hybrid firmabil skal du aldrig spekulere på den næste opladning af batteriet – det sker helt automatisk, mens du kører. Du har derfor ubegrænset rækkevidde og sikkerhed i at vide, at du aldrig er afhængig af en ladestander.

Op til 50% af din kørsel kan ske på ren el – uden at du skal gøre noget ekstra.

Moderne hybrid med stærke hestekræfter

En hybrid fra Toyota er din mulighed for at udvælge en firmabil i den størrelse og klasse, du har behov for.

Du kan blandt andet vælge mellem 3 meget populære bilmodeller som sedan, stationcar eller SUV.

1. Sedan - luksus og power

Er du på udkig efter en luksusbil udover det sædvanlige, er Camry et sikkert valg. Den er karakteriseret ved elegant design, avanceret teknologi og enestående komfort. Bilen har op til 218 hk – det er bilmodellen, der perfekt kombinerer elegance med power.

2. Stationscar - pålidelig og praktisk

Inden for stationcar-modellerne er Corolla Touring Sports en absolut pålidelig firmabil. Her finder du et praktisk og stort bagagerum, og bilen er udstyret med lækkert teknologi.

3. SUV - rummelig og kraftfuld

Har du behov for en større firmabil, er RAV4 SUV’en et lækkert bud. Toyota har en special business line, der har alt det nyeste udstyr. Modellen kan fås med 218 eller 222 hk, og den kan trække en påhængsvægt på op til 1650 kg.

Der er rig mulighed for at vælge den model, der passer bedst til dine behov for en firmabil. Uanset model, er du altid garanteret høj sikkerhedsteknologi, automatgear og en motor med styrke.

Køb eller leasing af firmabil

Hos Toyota har du mulighed for enten at købe din firmabil eller lease den – også når du vælger hybrid.

Når du leaser din firmabil, betaler du en månedlig ydelse, der fastlægges ud fra bilmodellen og din leasingperiode. Her indgår service altid som en fast del af din leasingaftale.

Vil du hellere købe din firmabil, har du mulighed for at optage et billån hos Toyota. Flere år i træk er Toyota billån kåret som Danmarks bedste.

Med en hybrid firmabil fra Toyota er du sikret markedets mest konkurrencedygtige finansieringsløsninger med Toyota Finans.

Hybrid firmabil – dine fordele

Få større køreglæde og komfort med en moderne hybrid firmabil. Alle hybridmodeller har høj sikkerhed, innovativt design og teknologi i særklasse.

Her er dine fordele med Toyota hybrid-firmabil:

- Lavere brændstofforbrug

- Første-klasses sikkerhedsteknologi

- Intet behov for ladestandere

- Op til 50% af tiden kan køres på el

- Altid automatgear

- Modeller med stærke hestekræfter til tungt lad eller træk

- Vælg mellem leasing eller køb

- Høj driftsikkerhed

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.