annonce

Skal dit barn starte i skole?

Det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige skole til dit barn, og derfor bør man nøje undersøge markedet, inden man foretager sit valg.

Det er essentielt, at barnets første skole er et sted, hvor barnet er sikret en god og lærerig oplevelse, for det er af afgørende betydning, at barnet kommer godt fra start. Netop de første skoleår er med til at danne fundamentet for den resterende skoletid, og hvem ønsker ikke, at deres barn får de bedst mulige betingelser for en succesfuld tid i skolen.

Når du skal vælge den kommende skole til dit barn, er det en god ide at have fokus på, hvad skolen kan tilbyde barnet på flere forskellige parametre, så I er sikre på, at der også er et godt match på den front.

En friskole med fokus på fællesskab

Det er naturligt, at man som forælder ønsker, at der er en vis faglig standard, så barnet er sikret det bedste udgangspunkt for det videre skoleliv. Derfor bør man, som noget af det første, også have dette in mente, når skolen skal vælges, da det er det vigtigste grundlag, da et solidt fagligt grundlag sikrer den retmæssige udvikling for barnet.

Hos Boddum-Ydby Friskole sørger de netop for, at det bedst mulige faglige grundlag er sikret for skolens elever. Endvidere har de en forholdsvis lille klassekvotient, der er med til at sikre de bedste rammer for eleverne, da der i langt højere grad er tid til den enkelte elev, så de kan udvikle sig både fagligt og socialt. Det betyder også, at der ikke kun er fokus på én enkelt indlæringsmetode, som alle elever skal indordne sig under, men derimod flere forskellige indlæringsmetoder, således eleverne har mulighed for at lære og udvikle sig på den måde, som forekommer bedst for dem. Deres principper er gensidig tillid, ansvarlighed og samarbejde, og disse er grundstenene for, hvordan skolen og undervisningen fungerer.

Endvidere er der et stort fokus på fællesskabet både socialt og fagligt, og det betyder, at eleverne er sikret et solidt fundament for udvikling på begge fronter. I undervisningen implementerer de fællesskabet, og der bliver ligeledes arrangeret arrangementer i løbet af året, som skal sikre et godt socialt fællesskab, og så er ligeledes en SFO til rådighed på skolen.

Er det lidt for tidligt til, at barnet skal starte i skole, så findes der altså også både børnehave og vuggestue, hvor børnene kan starte, indtil de er parate til 1. klasse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.