annonce

Skal du have lagt gulv i din lagerbygning?

Det er måske ikke noget, som du går og tænker over hver dag, men står man som virksomhedsejer, og skal have skiftet gulvet i for eksempel ens lagerbygning, værksted, bil hal osv., ja så er det faktisk et vigtigt emne at få mere viden om.

Det er nemlig for mange en relativ stor investering, der skal lægges, når gulvet skal skiftes, da det ofte er over et stort antal kvadratmeter, og det skal være et slidstærkt gulv, så der ikke kommer en ny stor udskrivning om få år, da det nye gulv ikke kunne holde. Dette skriv omhandler epoxygulve, som er nogle oplagte gulve at bruge i både lagerbygninger, værksteder og bil haller.

Fordelene ved et epoxygulv

En af de klart største fordele er, at gulvet er utrolig slidstærkt, hvilket selvfølgelig er alfa og omega, når det kommer til bygninger, hvor gulvet skal kunne klare både maskiner, mange mennesker, beskidte genstande og generelt meget slidtage. Udover at være utrolig slidstærkt og holdbart i forhold til stød og hårde slag, så er det også meget modstandsdygtigt overfor både kemikalier og høje temperaturer. Så har du en maskine i din produktion, som skal opvarme et materiale til måske 1000 grader, så er et Epoxygulv et oplagt valg at have under maskinen. Hvis nu, at du ønsker et mere specielt gulv end det almindelig klassiske grå epoxygulv, så kan det også sagtens laves. Epoxygulve kan nemlig fremstilles i en masse forskellige farver, så ønsker du et rødt gulv, som passer til jeres logo, så kan det nemt laves. En sidste fordel ved et epoxygulv er, at det er uden fuger. Det er en fordel, når det kommer til rengøring og vedligeholdelse, da det er noget nemmere at rengøre et gulv uden fuger, da det kan tåle nogle andre kemikalier. Nu er der i dette skriv nævnt bygninger såsom et lager, et værksted og en bil hal, men der findes mange andre erhvervskunder, som også kan få glæde af et epoxygulv selvom, at deres produktion hverken kræver kemikalier eller høje temperaturer.

Kan også bruges privat

Har du en garage, hvor der ofte er en masse forskellige beskidte genstande såsom biler, cykler, græsslåmaskine, fodboldtøj, sko osv., ja så kan et epoxygulv måske også være noget for jer. Det er udviklet til erhvervskunder, men kan sagtens bruges af private også, og et stærkt epoxy garagegulv er et oplagt valg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.