annonce

Skal du være køreskoleelev - eller lærer?

Hvad end du skal til at tage dit B-kørekort hos en kørelærer, eller faktisk gerne vil være kørelærer, så er det vigtigt ikke at gå på kompromis med valg af køreskole.

I denne artikel vil vi byde på gode råd, til når du skal vælge et sted at erhverve dit kørekort eller igangsætte din nye karriere som kørelærer.

Det første kørekort

At begynde, at erhverve et kørekort, kan for nogle være drønspændende og sjovt, for andre kan det føles en anelse angstprovokerende. Så når det bliver tid til at tage kørekort, gælder det først og fremmest om, at vælge den rigtige køreskole. Vælg et sted hvor der tages hånd om den enkelte. Tag ud og besøg en kørelærer, tal med personen om processen og dine behov, og mærk efter om det virker rigtigt. Det er vigtigt at man kan sammen, man skal trods alt samarbejde en del sammen den kommende tid. Det tager nemlig som regel 1-1,5 måned at tage kørekortet.

Skal du tage dit kørekort i Aalborg, findes en erfaren køreskole, der imødekommer den enkelte elevs behov og tilbyder hver weekend gratis teoriundervisning til man består og for 400 kroner kan man tilgå online træning og øve alt det man vil.

Kørelæreruddannelse

At uddanne sig til kørelærer indbefatter en række krav og betingelser. Ikke nok med kørekort til bil, skal man også have erhvervet kørekort til motorcykel, lastbil og påhæng samt have erhvervskørekort.

Kørelærer jobbet er ikke for alle. Man har ofte med unge mennesker at gøre, og man bør som kørelærer derfor også have et visse pædagogiske egenskaber og evne at holde hovedet koldt. Et vigtigt aspekt er den helt naturlige lyst til at lære fra sig, arbejde med unge mennesker, og selvsagt være en dygtig bilist.

Der forefindes begrænsninger for antal forsøg af at gennemfører uddannelsen. Derfor er der også enormt vigtigt, at vælge det rigtige uddannelsessted, der kan klargøre dig til dine eksamener. Skal du tage kørelærer uddannelse i Aalborg, så vælg et sted der giver dig de bedste forudsætninger for et vellykket forløb og erhvervelse af titlen som kørelærer. Givet de begrænsede forsøg, er det den god idé at vælge et uddannelsessted med stor viden, erfaring og succesrate.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.