annonce

Skal hverdagen gøres sjovere? Mærk forskellen med et trickløbehjul

Du har helt sikkert set dem ‒ løbehjulene.

Overalt i hele Danmark kommer både små og store, unge som ældre, drønende på smarte løbehjul. Nogle af dem er helt almindelige løbehjul, nogle er el-løbehjul, og andre er trickløbehjul.

Er du en af de mange, der også går med overvejelser om at købe et trickløbehjul? Det forstår vi godt ‒ der er nemlig mange fordele ved at have sådan et ved hånden. Det er nemlig meget mere end bare et transportmiddel.

Et trickløbehjul er til dig, der vil kombinere dit transportmiddel og din hobby

I dag er et løbehjul ikke bare et løbehjul. Særligt når vi taler om trickløbehjul, du kan udføre en masse vilde og forskellige fede tricks på.

Et trickløbehjul kan bruges som transportmiddel, når du skal frem og tilbage til skole, arbejde eller indkøb. Men et trickløbehjul kan altså også bruges på ramper og baner ‒ og så bliver hverdagen altså lige dén tand sjovere, når det ikke bare et transportmiddel, der kan bruges på fortove og veje, du har stående.

Pludselig har du noget, som både kan bruges som et transportmiddel og til hobby.

Du bør overveje et trickløbehjul, hvis du for eksempel gerne vil:

Lære at lave en masse hop og tricks på et løbehjul.

Få dit løbehjul som en hobby ‒ enten alene eller sammen med dine venner.

Skifte turen på gåben eller cyklen ud med et sjovt og anderledes transportmiddel, der gør turen fra a til b lidt sjovere.

Hvordan kommer du i gang med at bruge dit nye trickløbehjul?

Er du helt grøn inden for den store verden af trickløbehjul? Så kan det godt virke som noget af en jungle at finde ud af, hvilket et du skal købe. Det er dog en god ide, at du ikke starter med at købe det første og det bedste trickløbehjul, du render på.

Start med køb et til rimelige penge, indtil du ved, om det er en hobby, du har interesse for ‒ så kan du altid opgradere på sigt.

Sørg for, at du finder bars til løbehjul, som passer til dit setup

Selvom det er en god ide ikke at starte med at købe et alt for dyrt trickløbehjul, er der alligevel nogle ting, du bør vælge nøje, inden du trykker ‘køb’ - for eksempel hvilke bars til dit løbehjul, du foretrækker.

Hvilke bars til løbehjul du køber, har stor betydning for, hvordan dit trickløbehjul er at bruge, og hvor nemt det er at styre. Bars til løbehjul er derfor noget af det, du bør kigge nøje efter, når du skal købe dit første trickløbehjul.

Find inspiration hos andre, inden du ruller ud på rampen med dit nye køb

Når du så har fået klikket dit nye trickløbehjul hjem, er det en god ide at kigge forskellige videoer på nettet igennem først, hvor du kan se, hvilke tricks der er gode at starte ud med.

Der findes mange forskellige slags tricks, du kan lave, men for at give dig selv den bedst mulige start, er det en god ide at starte stille og roligt ud ‒ så kan du altid skrue op for niveauet med tiden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.