annonce

Skift fitness ud med danseundervisning – det bliver du gladere af

Danseundervisning gør dig glad. Masser af motion, god musik og godt samvær tilsammen kan ikke slå fejl, når det kommer til humøret. Og vil du lære at danse, er der masser af discipliner at vælge imellem. Danseskolen, Aalborg Danse Center i Nordjylland påpeger desuden, at dans er for alle – uanset niveau. Så kniber det med at komme afsted til fitnesscentret for at få motioneret? Så er det måske danseundervisning, du skal give dig til. Læs med her.

Laver du det samme ”plukke æbler-” eller ”røre i gryden- move”, hver gang du står på dansegulvet? Så er det måske tid til at få lidt flere moves i bagagen. Og der er mange flere gode grunde til at gå til dans, men den absolut bedste er, at du bliver glad i låget af det.

Danseundervisning gør dig glad

Nu er efteråret på vej, og vi går imod mørkere tider. Måske har dit humør en tendens til at dale en smule, når regnen siler ned.

Det kan en god omgang dans hjælpe på. Selve motionen hjælper med at jage de mørke tanker på flugt, fordi hjernen frigiver endorfiner, og du får derfor et mere positivt sind. Men derudover kan du ikke undgå at komme til at smile, når den gode musik er sat på, og danseundervisninger er sat i gang, og du er sammen med alle de andre på danseskolen.

Instruktør fra danseskole i Aalborg (Nordjylland): Dans er for alle

Måske tænker du umiddelbart, at dans ikke er noget for dig. Men her skal du huske på, at der findes rigtig mange forskellige former for dans. Derfor er der helt sikkert også en disciplin inden for danseverdenen, som vil falde i din smag.

F.eks. tilbyder de danseundervisning hos Aalborg Danse Center i Nordjylland, hvor der er rigtig mange forskellige former for dans på programmet. De har både mange forskellige slags sportsdans, pardans, linedance, junior dance og danseundervisning for de helt små fra 2-årsalderen.

En af danseinstruktørerne, Errol, fra Aalborg Danse Center fortæller: ”Her underviser vi både børn, unge, voksne – og dem, der er lidt mere voksne fra 50 år og op. Vi underviser i flere discipliner og på alle niveauer. Og så sørger vi for at tage os lidt ekstra af begynderne. Dans hos os er for alle. Stod det til mig, skulle de, der kæmper med at komme afsted til fitnesscenteret, bare komme til os i stedet. Det ville de blive meget gladere af.”

Så går du og overvejer, om du trænger til lidt ekstra motion, men virker de kedelige træningsmaskiner ikke særligt tillokkende, så er det måske et danseabonnement i stedet for et fitnessabonnement, du i virkeligheden har brug for.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.