annonce

Skift tandlæge? Dette bør du overveje

Der kan være forskellige årsager bag, når vi mennesker påtænker at skifte tandlæge. Det kan blandt skyldes flytning til ny by eller ønsket om fornyelse. Det kan dog være svært at vide, hvordan man sikrer sig at skifte til en tandlæge, man bliver tryg ved og glad for.

I denne artikel bliver du klogere på nogle af de overvejelser, du med fordel kan gøre dig, inden du skifter til en ny tandlæge.

Tryghed

Det kan være en grænseoverskridende oplevelse at sætte sig i tandlægestolen og åbne munden med vidt gab til en komplet fremmed. Det skyldes blandt andet, at vi ikke kan kommunikere så nemt under en tandlægebehandling, hvilket kræver tillid til den pågældende tandlæge.

Af denne grund er tryghed og tillid et vigtigt element i, at du får en god oplevelse hos tandlægen. Skal du vælge en ny tandlæge, bør du derfor forhøre dig efter, om den pågældende tandlægeklinik er et trygt sted at være i. Du kan først og fremmest læse om tandlægeklinikken på deres egen hjemmeside, hvor du har mulighed for at danne et indtryk af dem som mennesker og tandlæger.

Se også efter om klinikken er gennemskuelig om deres priser på behandlinger; såsom pris på et årligt tjek, pris på invisalign bøjle , pris på fjernelse af visdomstand og lignende. Så får du ikke nogen overraskelser på regningen.

Har du tandlægeskræk, og derfor endnu sværere ved at opleve tryghed hos en tandlæge, kan du desuden ringe ind til klinikken og forhøre dem omkring, hvordan de tager sig af patienter med tandlægeskræk.

Kvalitet

En anden måde, som du kan blive tryg ved din nye tandlæge, er, at du kender til kvaliteten af deres arbejde. Er du usikker på deres faglighed, vil du have lettere ved at opleve mishag i tandlægestolen, eftersom du ikke har nogen fornemmelse for, om dine tænder bliver behandlet ordentligt.

Forhør dig hos familie, venner og bekendte, eftersom de højst sandsynligt kender til en dygtig tandlæge. Er du tilflytter i en ny by, kan du forhøre dig i lokalmiljøet, da de eventuelt har indsigt i, hvilken tandlæge i byen der leverer den bedste kvalitet indenfor tandbehandlinger.

Stabilitet

Det er ikke nødvendigvis en selvfølge, at du har en aftale med selvsamme tandlæge, som undersøgte dine tænder sidste gang. Ønsker du ikke at blive mødt at nye ansigter, hver gang du skal til tandlæge, bør du opsøge en tandlæge, der sikrer et stabilt miljø, hvor tandlægerne er en fast del af behandlerteamet langt ud i fremtiden.

Et strålende eksempel på ovenstående er de dygtige og stabile tandlæger i Frederikshavn, der arbejder hos Team Løvetand. Behandlerteamet anerkender vigtigheden af en god oplevelse hos tandlægen, hvorfor du er sikret en fast tandlæge, en tryg atmosfære i klinikken og ligeledes behandlingsmetoder af bedste skuffe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.