annonce

Skift til LED-pærer og få alle fordelene

Er pæren sprunget, eller mangler du ganske enkelt nye lamper i hjemmet? Så er det tid til at overveje, hvilken slags pære, du vil have i dine lyskilder. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilken type, du vælger, da valget kan have stor indflydelse på økonomien og klimaet.

Lys til hverdagen

Lys er nødvendigt for at vi kan finde os til rette og tilpas i vores hjem uanset årstiden, da det vækker vores øjne, hvorefter hjernen kan begynde at arbejde. For ikke at skade synet er det derfor vigtigt at have nok og den rette belysning for at få dagligdagen til at køre rundt. I dag skal lyskilden dog ikke bare være praktisk men også smuk og indgå som en aktiv del af vores indretningsstil. Jagten på den perfekte lyskilde og pære kan derfor i nogle tilfælde være både lang og uoverskuelig, hvis ikke man får den nødvendige vejledning og rådgivning hos forhandleren.

Færre pærer, mere lys

Der er masser af butikker i Fjerritslev at finde, som forhandler lamper, men kun ganske få er eksperter i el-installation, -tjek, -eftersyn og generelt det mere tekniske i elektricitet. En af de bedste indenfor dette område er KlimEl, der foruden at sælge lamper samtidig yder en stor service indenfor alt el - både i byen og på landet, som KlimEl så ganske rigtigt fortæller.

Hos KlimEl har man haft særlig stor succes med salg af LED-armaturer, -lysekroner og anden -belysning, som er op til 90% energibesparende i forhold til almindelige gløde- og halogenpærer. På den måde vil det, sammenlignet med disse, på strømregningen koste mindre at have disse tændt, og man vil skåne miljøet for unødvendig høj produktion af strøm, hvilket forklarer den store udbredelse af LED. Samtidig udsender LED-belysning ingen IR- eller UV-stråling, indeholder heller ej skadeligt kviksølv, mens KlimEl har hele 3 års garanti på disse pærer uanset købspris.

Som om det ikke var nok, har disse LED-pærer oven i købet en væsentlig længere levetid, hvorfor du sjældnere behøver at udskifte dem. Faktisk kan den brænde op til 10-15 gange så længe. Der er derfor mange fordele ved at påsætte en LED-pære i sine lyskilder.

Alt til boligens belysning

Når du har truffet dit valg af pærer, kan valget endelig falde på din nye lyskilde. Skal du lyse hjørnet op i stuen ved hjælp af en gulvlampe af dansk design? Savner du en loftlampe, der kan imponere såvel som være praktisk funktionel over spisebordet? Eller mangler du en hyggelig væglampe til at læse under i soveværelsets sene timer? Uanset hvilken type belysning, du savner eller mangler kan du være sikker på at finde sådan en i KlimEL, hvis store udvalg inspirerer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.