annonce

Skønhedsbehandlinger hitter stadig

Skønhedsbehandlinger oplever hele tiden en rivende udvikling.

Der har altid været mange delte meninger om, hvorvidt at botox og filler er flot og godt, men det er mere populært end nogensinde at få lavet behandlinger af krop og ansigt. Den teknologiske udvikling har også gjort, at denne slagt behandlinger kan laves naturligt, uden fejl og uden skader som tidligere.

Hvorfor er skønhedsbehandlinger så populært?

Botox, filler og andre skønhedsbehandlinger har alle dage været meget populært. Men der er mange grunde til, at det er blevet endnu mere populært de seneste par år. Den nye teknologi har blandet andet hjulpet til, at man i dag får langt mere naturlige resultater end tidligere.

Kosmetiske sygeplejersker er ligeledes blevet bedre uddannet, og den øgede konkurrence sætter også højere krav end tidligere. Hos speciallægeklinikken Cerix, har man valgt at sætte høje krav til sine behandlere, og dette er nødvendigt, hvis man vil være med som en af de førende klinikker i Danmark.

Derudover er det også blevet mere acceptabelt i dag, at man får lavet behandlinger i ansigtet og på kroppen. For flere og flere står frem, og er ærlige omkring deres behandlinger, hvilket medfører, at det ikke længere er tabubelagt, at man netop får denne form for behandlinger.

Hvis man kigger på skønhedsikoner, Hollywood stjerner og andre kendte, er det blevet meget mere normalt, at disse får lavet flotte behandlinger. Det er noget, som giver folk blod på tanden i forhold til selv at prøve det.

Når man ser på de sociale medier, kan man også se ,at diverse influencers glædeligt reklamerer for behandlingerne på Instagram og andre platforme. Dette har gjort, at der er kommet en trend for store læber, fejlfri hud eller en perfekt lille næse.

Hvordan foregår behandlingerne?

Der er rigtig mange forskellige former for behandlinger, men du vil her kunne læse om, hvordan nogen af de mest populære behandlinger bliver udført. Men skal huske, at næsten alle behandlinger kræver. at man bliver konsulteret minimum 24 timer før behandlingen.

Hvis man har rynker, mørke rander under øjnene eller fine linjer, som generer en i ansigtet, kan man med botox få rettet dette. Botox er ikke længere noget, som er forbeholdt ældre kvinder. Og botox er heller ikke ensbetydende med, at man vil blive kunstig at se på. Hvis man gerne vil have botox, skal man til en konsultation, hvor man sammen med sin sygeplejeske lægger en plan.

Man vil kunne rette på fine linjer, bekymringsrynker eller hvad man nu måtte ønske. Ved at med en sprøjte fylder noget botox middel af det valgte mærke ind omkring linjen eller rynken. Man vil her opleve at musklerne trækker sig sammen, og man vil ikke længere have de fine linjer.

Selve behandlingen tager ikke mere end 15 minutter, og man vil blot blive lidt hævet ved området. Man vil efterfølgende godt kunne tage på arbejde eller til et andet arrangement.

Mange kvinder i dag får også filler behandlinger, hvoraf det mest populære er i læberne, men det kan også fyldes i kindben eller andre steder, hvor man godt kunne tænke sig noget mere volume. Det kan også bruges til at fylde fuger eller rynker.

Hvis man gerne vil have filler, foregår det på mange måder som med botox. Det er dog forskellige produkter, og man vil benytte dem til forskellige ting. Man kan med filler både give fylde i læber, hage eller ved kindben, hvis man ønsker. Det kan også bruges til afhjælpe nedadvendte mundvige eller rander under øjnene.

Er der grænser for, hvad man kan få lavet?

Nogen har sværere end andre ved at stoppe, når man først går i gang. Men man kan næsten få lavet alt, hvad man vil, som eksempelvis at få rettet sin næse til, men hvis det er en stor ændring man ønsker, så kræver det en større operation.

Botox og filler hjælper med at rette små skønhedsfejl, men det kan ikke bruges til at udøve større mirakler. På skønhedsklinikker kan man også få foretaget fedtreduktioner, permanent hårfjerning eller fjernelse af pigmenter og kar. Så der eksisterer altså mange muligheder for at forskønne sig selv, uden at man behøver gennemgå en stor operation eller et stort skifte i ens udseende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.