Business

Langt de fleste kvinder, unge som gamle, går op i skønhedspleje. Både fordi det giver os en følelses af velvære, men også fordi det i mange tilfælde kan være med til at give os et smukkere, mere velplejet ydre.

Virksomhed

BellaBellacci

Adresse

Rugårdsvej 7, 1, 5000 Odense C

E-mail

info@bellabellacci.dk

Webside

https://www.bellabellacci.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. sep 2018

Skønhedspleje – en passion for mange kvinder

Der findes mange former for skønhedspleje; den slags du kan klare hjemme på badeværelset og den slags, som kræver mere kyndig, professionel hjælp. Vi gennemgår de forskellige skønhedspleje behandlinger i de næste afsnit.

Plej skønheden derhjemme

Der er rigtig mange ting, du kan klare hjemme foran spejlet på badeværelset, når det kommer til skønhedspleje. Gør det til en hjemme-spa dag og forkæl dig selv fra top til tå. Start med at massere en dybdegående og fugtgivende hårkur i dit hår. For ekstra god effekt kan du pakke håret ind i et håndklæde eller husholdningsfilm.  Lad den med fordel virke i mindst 30 minutter, så den trænger dybt ind i hårrødderne.

Eksfolier derefter hele kroppen samt ansigt med en mild scrub, så du fjerner døde hudceller og tør hud. Brug gerne en hamphandske, da det stimulerer både blodomløbet og hudfornyelsen.

Herefter er det føddernes tur til lidt skønhedspleje. Brug en fodfil til at fjerne hår hud under hælen og klip neglene, så de får en fin kort længde.

Stil dig under bruseren eller i badekaret og lade det varme vande skylle produkterne af krop og hår, nyd samtidig hvor afslappet dine muskler bliver under det varme vand. Efter badet smører du kroppen ind i en velduftende fed bodylotion og ansigtet ind i en fugtgivende serum og ansigtscreme.  Sidst men ikke mindst kan du smøre fødderne ind i fodsalve og iføre dig et par dejlige varme bomuldstrømper, som hjælper salven med at trænge bedre ind. Brug med fordel naturlige produkter, da det er sundere for både dig selv og miljøet.

Professionel skønhedspleje

Nok kan man klare mange ting på egen hånd, men når det gælder lidt mere avancerede skønhedsbehandlinger, er det klogest at opsøge for eksempel en kosmetolog. Mange kosmetologer bruger i dag naturlige produkter, da det er det, som et stigende antal kunder efterspørger.

I kategorien avanceret skønhedspleje hører for eksempel diamantslibning til, som flere skønhedsklinikker udfører. Det er en særlig peeling af huden, der efterlader en mere ensartet og jævn hudoverflade. Det kan også være i henhold til hårfjerning - altså den permanente af slagsen. Permanent hårfjerning af eksempelvis bikinilinjen foregår ved hjælp af laserbehandling, som er både smertefuldt og farligt at klare på egen hånd.

Desuden vinder flere og flere forskellige former for skønhedspleje frem. Et stigende antal kvinder får blandt andet lavet vippe extensions, som er vipper, der er kunstigt påsat, og som holder op til en måned ad gangen. Behandlingen kræver nøje præcision og helt specifikke materialer, og kan således derfor heller ikke anbefales at gøre selv.

Endelig bør behandlinger af håret så som klip og farve også udføres af en udlært frisør. Du opnår derved det bedste resultat, og du udsætter heller ikke dig selv og din hovedbund for skadelige kemikalier, som du ikke har ordentlig forstand på brugen af.

Nyheder udvalgt til dig