annonce

Skoleunivers i Hjallerup har succes med kombinationen af webshop og fysisk butik

Det er en oplevelse i sig selv, når man begiver sig rundt i butikken, hvor også webshoppen er en stor succes.

Mangler børnene noget til skolen eller til hjemmet, så er det muligt at finde hos Vicca.dk, hvor alt hvad hjerter begærer, det findes.

Velkommen i en helt speciel butik

Butikken er en oplevelsesbutik, da man allerede ved indgangen bliver opfordret til leg og bevægelse. Her ligger der nemlig et hinketæppe med tal, og så går både børn og voksne i gang med at hoppe ind i butikken.

På gulvet slanger alfabetet sig igennem hele butikken. På det magnetiske stavebord er der hver dag skrevet navne og skægge beskeder. Det allermest populære sted i butikken er spillebordet med Smart Games på- hjernespil, der fanger og underholder, og som faktisk er lidt svært at gå fra igen.

Unikt sortiment indenfor skoleuniverset trækker kunder fra hele landet

Hos Vicca.dk finder du kvalitets produkter til skolen og hjemmet for med de rigtige redskaber og hjælpemidler, bliver læring lettere og sjovere. Der købes produkter hjem fra hele verden, og rigtig mange af produkterne finder man ikke andre steder.

Mange af dem, som finder Vicca.dk online, opdager også, at der er en fysisk butik. Det gør, at de vælger at tage køreturen til Hjallerup for at få muligheden for at se, røre og produkterne selv. Vicca.dks store udvalg af hjælpemidler til børn og voksne er en af produktgrupperne, der trækker folk i butikken. Normalt kan man kunne finde disse produkter online, og rigtig mange vil gerne se og prøve produkterne først. Derudover er der mange, der har brug for den hjælp og vejledning, der bedre gives i butikken.

Hos Vicca.dk finder man også et stort udvalg af leg og lære legetøj, der alle har den fællesnævner, at de, udover at underholde børnene, giver indlæring og styrkelse af koncentrationsevnen. Motorik legetøjet bliver også prøvet af mange børn, og der bliver lavet super flotte motorikbaner i butikken.

Butikken og webshoppen har kunder fra hele landet, som er et dejligt mix af både private, institutioner og skoler. Den feedback, der gives af kunderne i butikken, bliver brugt flittigt på webshoppen – så man kan guide og hjælpe så godt som muligt online. Derudover gives der kundeservice på chat, mail og telefonen, så online kunderne også bliver hjulpet med at finde de helt rigtige produkter.

Jyllands største udvalg af skoletasker finder du i Hjallerup

Kombinationen af et stort udvalg af kvalitets skoletasker, professionel rådgivning, god gammeldags kundeservice og masser af plads og ro til at finde den helt rigtige skoletaske, har vist sig at fungere rigtig godt. Vicca.dk har hele kollektionen fra mærkerne Ergobag, Jeva og Satch, så der er virkelig noget at vælge imellem og samtidig ved forældrene også, at alle skoletasker er i høj kvalitet, ergonomiske og produceret med omtanke for miljøet. Den lange væg fyldt med flotte skoletasker i mange forskellige designs, giver alle en mulighed for at finde den helt rigtige taske.

Butikken får besøg af kunder fra hele landet, der enten har fundet skoletasken online på Vicca.dk eller er blevet henvist af venner. Mange sidder i ro og fred derhjemme og kigger udvalget igennem på webshoppen for så derefter at tage turen til Hjallerup og få den sidste rådgivning i butikken.

Der bliver kræset ekstra for kunderne i butikken

Når kunderne har brugt tid på at køre hen til Vicca.dk, bliver man ekstra forkælet. Skal man finde den første skoletaske, er der en lille gave til barnet, og butikken har ligeledes designet en baggrund, hvor man kan få taget et billede til evigt minde om den milepæl, som en skolestart nu engang er.

Har man hele familien med, hvilket tit er tilfældet – så er der siddepladser til forældrene/bedsteforældrene ved skoletaskerne. Kommer man for at købe hjælpemidler, så har pigerne i butikken selv børn med særlige udfordringer, og de har derfor en stor viden indenfor området.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.