Business

Slamsugning - et ord der hos mange klinger meget negativt, men ikke desto mindre må vi erkende, at det ofte er nødvendigt at benytte sig af en slamsuger, og vi ville derfor nødigt være dem foruden.

Virksomhed

Leif M. Jensen AS

Adresse

Finlandsvej 22, 7100 Vejle

Telefon

70108000

E-mail

post@lmj.dk

Webside

https://lmj.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. okt 2018

Slamsugere - hvad kan de hjælpe med?

Slamsugning er uden tvivl en temmelig beskidt branche, men det er en branche, som mange af os drager stor nytte af, også uden at vide det. Bor du eksempelvis til leje hos et boligselskab, vil du ofte ikke opdage, når de fælles kloaksystemer bliver renset, da det vil være boligselskabets opgave at sørge for dette. Der kan dog være en undtagelse, hvor du selv bliver opmærksom på problemet, hvorefter du tager kontakt til boligforeningen, der så sørger for, at problemet bliver løst.

Således findes der flere forskellige konstellationer, hvor det er vidt forskelligt, hvem der står med ansvaret for, at afløbs- og kloaksystemer er velfungerende.

Er du selv boligejer, er det dig der står med ansvaret, når det drejer sig og afløb og kloaksystemer på egen grund. I dette tilfælde er det således dig, der bør tage kontakten til en slamsugervirksomhed, hvis behovet skulle opstå.

Udover hjælp fra en slamsugervirksomhed ved behov, vil det også være en fordel at benytte sig af en sådan til løbende kloakservice og vedligehold, da dette kan være med til at modvirke, at der opstår et pludseligt behov for rensning.

Vi har med garanti alle oplevet problemer med tilstoppede afløb, men det har som oftest været problemer, som vi selv kunne løse med diverse midler. Uanset hvor meget vi passer på med ikke at komme ting i afløbet, der ikke hører sig til der, kan vi ikke undgå, at der over årene opbygger sig meget skidt og slam i diverse afløb. Eksempelvis kan vi opleve tilstoppede afløb i eksempelvis brusekabinen, en håndvask eller måske i toilettet. Disse tilstopninger vil vi ofte selv kunne løse, ved at rense afløbet eller benytte et kemikalie fremstillet til netop dette formål - afløbsrens.

Vi kan dog komme ud for, at den rensning vi selv foretager, ikke er helt nok. I et sådant tilfælde vil vi få brug for veluddannede folk med det helt rette udstyr til at udføre arbejdet for os.

Hvornår kan du ikke længere klare det selv?

Inden du ringer efter en slamsuger, vil det altid være en god idé først at forsøge selv at løse problemet. Viser det sig, at din egen rensning ikke var nok, kan det være fordi, at en tilstopning eller andre afløbsproblemer stikker noget dybere, end hvad du lige kan klare med en svupper og afløbsrens - og det er her slamsugeren og de uddannede folk kommer ind i billedet.

En slamsuger er en stor maskine med lange rør og slanger, som gør det muligt at foretage rensning af eksempelvis kloaksystemer, der stikker langt under jordens overflade.

Ved at kontakte en virksomhed med speciale i slamsugning og kloakrensning, er du garanteret, at arbejdet bliver udført korrekt, og således får du ikke behov for at kontakte virksomheden igen lige foreløbigt.

Nyheder udvalgt til dig