annonce

Slip for flyttestress og tag livet af truslen mod helbredet

Det er altid hårdt for både krop og sind, når hele dit hjem skal have ny adresse. Det er der en løsning på, så du kan komme flyttestress til livs.

Flytning kan være en stressende proces, som de færreste egentlig orker. Nye tider kan på sigt medføre positive oplevelser, men for mange er det uoverskueligt, mens flytningen står på. Midt i en hverdag, hvor job, børnepasning og familieaftaler tager alt ens tid, kan det være en stor og ikke mindst tung mundfuld, når alle ens møbler skal ned fra tredje sal, for slet ikke at tænke på, når de skal op igen på fjerde.

Psykiatrifonden.dk uddeler gode råd om, hvordan du kommer stress til livs, og heriblandt beskriver fonden vigtigheden af at skabe overblik, holde pauser og lære at prioritere og planlægge tid og opgaver. Hverdagen kan med jævne mellemrum virke stressende i sig selv, og derfor kan en flytning spolere ens overskud.

Det er der en nem og overskuelig løsning på, som kan tage livet af truslen mod dit helbred: Få hjælp til flytningen fra et professionelt flyttefirma. Hos Thor Logistics kan du få kompetent hjælp i hele Nordjylland, og de tilbyder en skræddersyet løsning til dig. De har faste priser på billig flytning, og der gælder både privatflytning og erhvervsflytning. Flytter du fra en lejlighed, fra parcelhuset eller husbåden, skal du hverken bekymre dig om at slæbe flyttekasser, pakke ned og pakke ud, skille møbler af eller rengøring efter fraflytning. Thor Logistics har den komplette flyttepakke med tillidsfulde flyttemænd, der forstår værdien af at kombinere tryghed og effektiv flytning.

Flyttefirma befrier dig for fysisk og psykisk belastning

Både fysisk og psykisk belastning kan opstå, når der sker omvæltninger i privatlivet. Ifølge Psykiatrifonden kan stress netop bruse op i forbindelse med flytning: “Biologisk set virker stress gavnligt og hensigtsmæssigt for kroppen ca. den første time, men herefter ophører den gavnlige virkning”, skriver psykiatrifonden.dk. Som bekendt kan flytteprocessen stå på i op til flere måneder, og dermed er du for længst ude over den gavnlige virkning.

Din krop vil signalere til dig, at du muligvis er stresset. Det kan ske ved fysiske signaler som hovedpine, hjertebanken, svedeture, nedsat immunforsvar, mangel på appetit, diarré og udeblivende sexlyst, skriver Psykiatrifonden.dk. Din krop kan også varsle dig med psykiske signaler som eksempelvis træthed, søvnproblemer, hukommelses- eller koncentrationsbesvær, en uforklarlig angstfølelse og depression, fortsætter Psykiatrifonden.dk. Det kan være svært at skelne mellem travlhed og stress, men uanset definitionen kan du hjælpe dig selv ved at overlade flytningen i gode hænder hos en professionel flyttemand.

Dine ting er i gode hænder

Flyttemænd kan i visse munde have ry for ikke at gøre deres arbejde godt nok. Måske har du oplevet, at en flyttemand kun ville slæbe nogle af dine ting, eller måske tog de ekstra betaling for en stejl trappe. Hos Thor Logistics er det nemt og gennemskueligt, for hos dem handler det kun om, hvor mange kubikmeter i lastbilen du kan fylde op. Hvis du har brug for flere services som eksempelvis ekstra flyttekasser eller rengøring efter fraflytning, kan Thor Logistics skræddersy tilbuddet efter dit behov.

En samlet pakke er tit løsningen, folk efterspørger, uanset om det er internet og tv, en charterrejse til Kreta eller at flytte fra Aalborg Centrum til Vejgaard Bymidte. Thor Logistics har de knækket koden, og hos dem er dine ting i gode hænder:

“Vi har stor erfaring med at pakke mindre og større ejendele forsvarligt ind, og så har vi det helt rigtige udstyr, hvis du eksempelvis har store og tunge møbler såsom et flygel eller et klaver”, skriver thorlogistics.dk.

Hos Thor Logistics kan du slippe for bekymringer om køb af flyttekasser, tidspres og tunge løft, og du kan prioritere dit overskud til dig og din familie i en stressende periode af dit liv.

Flyttemand får grønne stjerner på Trustpilot

Det er enhver virksomheds drøm, når der er glade kunde. Trustpilot.dk er et godt redskab, når du skal bedømme et flyttefirma, og hos Thor Logistics får de grønne stjerner fra positive tilflyttere. Hele 90% af Thor Logistics anmeldere har bedømt flyttefirmaet med Trustpilots øverste karakter “fremragende”. Du kan altså roligt kontakte Thor Logistics, som på Trustpilot.dk er kendt for deres venlige flyttemænd, fast pris og effektiv flytning. Der er ingen svinggerninger - alt er som aftalt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.