annonce

Slut med at smile uden tænder: Sådan får du et smil, du bliver glad for

Skæve, eller gule tænder, holder rigtig mange fra at smile med tænderne. Der er mange smukke smil som ikke udlever sit fulde potentiale grundet forlegenhed, og det er enormt ærgerligt

Er du én af de mange danskere, der aldrig smiler med tænderne fordi dine tænder er skæve, og ønsker du en løsning på dette? Så kan du trygt læse videre i denne artikel. Her vil du få et indblik i, hvordan dine tænder kan blive rettet op, så du ikke længere føler trang til at skjule dit smil.

Tandregulering med togskinner

De fleste har kendskab til den famøse togskinne, som kommunal tandlægen har installeret hos enten dig selv eller hos dine klassekammerater fra folkeskolen. Det er en yderst effektiv måde at regulere skæve tænder på, men det er dog de færreste voksne mennesker, der ønsker at få togskinner sat på - og netop også derfor, at rigtig mange voksne nu har denne udfordring med sine tænder.

Natbøjlen

Hvis dine tænder ikke skal have foretaget de helt store rettelser, kan du muligvis nøjes med en natbøjle. Her får du en speciallavet bøjle, som du kun skal have på om aftenen og om natten - du slipper altså for at have den på, og dermed skulle fjerne den i løbet af dagen, når du skal have frokost med kollegerne eller træne i fitnesscentret.

Invisalign til rettelse af tænderne

Et yderst populært tandreguleringssystem, som benyttes af eksempelvis Team Løvetand fra Frederikshavn, er invisalign . Det er en aftagelig bøjle som er lavet af akryl, og dermed gør, at bøjlen er meget diskret af udseende. Man benytter flere forskellige skinner over tid, for at regulere tænderne uden at gøre indgrebet invasivt, og så er det en af de mest skånsomme og behjælpelige tandreguleringer, du kan få.

Det er en enestående og permanent løsning, der giver dig dit ønskede tandsæt - og som kan give dit et smil, du bliver uendeligt glad for.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.