annonce

Slyngevugge: Sådan får du styr på din babys søvn

Oplever du, at din baby har svært ved at finde ro? Det kan også være, din baby græder rigtig meget, og det kan føles som om, at du ikke er tilstrækkelig. Det er her, en slyngevugge kommer ind i billedet. Slyngevuggen har nemlig vist sig at være lidt af et mirakelmiddel for rigtig mange nybagte forældre.

Kunne du tænke dig at få styr på din babys søvn? Så kan du med fordel læse med videre og blive klogere på, hvad en slyngevugge er for en størrelse, og hvordan den kan få din baby til at falde til ro.

Hvad er en slyngevugge?

Hvis du ikke allerede kender til slyngevuggen, undrer du dig formegentlig over, hvad en slyngevugge egentlig er. En slyngevugge giver ro, nærvær og tryghed gennem vuggende bevægelser. Du skal have fat i en motor til slyngevuggen . Det er nemlig motoren, der styrer de vuggende bevægelser.

Din baby bliver altså omsluttet på tryg og komfortabel vis kombineret med vuggende følelse, der minder om tiden i din mave. Det kan få rigtig mange børn til at overgive sig til søvnen på ganske kort tid grundet trygheden, der opstår.

Vær’ tålmodig – tilvænning til vuggen kan tage tid

Nogle babyer er længere tid om at vænne sig til vuggen end andre. Derfor kan det godt betale sig at se vuggen an, inden du drager forhastede konklusioner om vuggens evne til at få din baby til at falde til ro.

Du får en tiltrængt pause, hvor du kan slappe af

Går og sidder du meget med din baby i armene, kan armene til sidst føles som spaghetti, og du kan tilmed få øm ryg. En af de primære fordele ved slyngevuggen er, at du får en pause, hvor du kan slappe helt og aldeles af. Du får altså dine arme igen samtidig med, at du får mere overskud og glæde i dagligdagen.

Andre faktorer der har betydning for din babys søvn

Der er rigtig mange ting, der har betydning for din babys søvn. Af den grund er det ikke sikkert, at slyngevuggen alene kan få styr på din babys søvn.

Her er en række andre faktorer, der kan sikre et godt sovemiljø:

•Du kan med fordel placere en beroligende uro over sengen, som din baby kan kigge på, indtil babyen overgiver sig til søvnen.

•Rummet bør holdes mørkt og køligt.

•Beroligende dufte såsom lavendel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.