annonce

Smukke smykker fra Stine A

Det er december måned. Julen står for døren - og julen er gavernes tid.

Hvis du står og mangler en lille advents- eller julegave til dig selv eller til en, som du har kær, kan du med fordel undersøge det brede smykkeudvalg på Goldentime . Goldentime holder skarpt øje med nye trends og tendenser og bestræber sig altid efter at have den nyeste kollektion fra deres smykkeproducenter. Smykkerne er alle af god kvalitet, og der tilbydes hurtig og gratis levering. Du kan eksempelvis vælge et af de mange Stine A smykker , som er af et kreativt og smukt design, men til en overkommelig pris.

Stine A Johansen - en kreativ sjæl

Stine A Johansen er født og opvokset i en forstad til København. Hun har været meget kreativ lige siden, at hun var helt lille. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at hun er selvlært smykkedesigner! Når Stina A Johansen ikke designer smykker, fortsætter kreativiteten i form af dans og billedkunst. Hun får løbende ideer til nye designs - selv når hun dyrker yoga eller drømmer om natten. Stine A Johansen har desuden af flere omgange samarbejdet med hjælpeorganisationer på den måde, at hun har designet en kollektion, hvor overskuddet er gået til eksempelvis Red Barnet.

Stine A smykker

Smykkerne fra Stine A er hovedsageligt lavet af sølv eller forgyldt sølv. Smykkerne har mange forskellige motiver, farver og detaljer, og der kommer løbende nye produkter. Dermed bør der være noget at finde for enhver smag! Smykkerne sælges altid enkeltvis og ikke som par, som der ellers oftest gør med eksempelvis øreringe. Det gør de ikke, fordi der lægges op til at kunne eksperimentere med dine smykker ved at sammensætte forskellige styles og kombinere farver og forskelligheder. På den måde kan du med Stine A smykker skabe dit eget unikke look og puste nyt liv i din garderobe eller smykkesamling.

10% rabat på alle Stine A smykker hos Goldentime

Selvom Stine A smykker i forvejen ligger inden for et moderat prisniveau, kan du lige nu spare 10 procent på alle smykker fra Stine A. Du kan eksempelvis få et væld af øreringe til under 200 kroner - både i sølv og forgyldt sølv - eller en fine armbånd til 328 kr og samtidig støtte Red Barnet. Du kan både vælge at afhente smykkerne i Goldentimes fysiske butik i Holstebro eller få det leveret hjem til din dør - gratis!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.