annonce

Smukt beliggende byggegrunde i Nordjyllands populære forstad

I Nordjylland er vi heldige med at have mange hyggelige forstæder, der ligger inden for en god afstand til både strand og Aalborg.

Én af de forstæder er 9280 Storvorde, og her får du den perfekte mulighed for at købe én af de mange byggegrunde i Storvorde , der lægger fundamentet for dit drømmehus.

Tofthøjen ligger på toppen af det populære Sejlflod-Storvorde område med kuperet terræn og en smuk udsigt over landskabet - og ikke mindst limfjorden. Det betyder, at der også er mange, der godt kunne tænke sig at bosætte sig i området.

Har du en drøm om at bygge dit eget hus og leder du efter byggegrunde til salg i Aalborg, så skal du ikke kigge udenom Tofthøjen. Og har du heller ikke noget imod at bosætte dig lidt udenfor Aalborg, så er Tofthøjen det ideelle sted.

Attraktive byggegrunde i Aalborg

Storvorde kan bringe mange gode ting til bordet, hvis du overvejer at bosætte dig i den trygge forstad med din familie. Den bedste må vel være, at Tofthøjen har attraktive byggegrunde til salg, hvor der ikke er slækket på grundens kvalitet. Her kan du få mange kvadratmeter for pengene, som åbner op for mange designs - kun fantasien sætter grænser!

Leder du efter byggegrunde i Aalborg , så burde du kigge på Tofthøjen. Her vælger du en byggegrund i Aalborg Kommune med en attraktiv placering. Tofthøjen ligger nemlig kun små 14 km fra Aalborg centrum, som er ca. 20 minutter i kørsel.

Storvorde har et stærkt foreningsliv, samt mange faciliteter for både unge og gamle. I byen er der også både børnehave, skole, en kirke og Storvorde bibliotek, som er en del af Aalborg bibliotekter. Samtidig er der masser af indkøbsmuligheder indenfor rækkevidde. Byggegrundens solide underlag kan støbe et sikkert fundament for dig og din familie med et hus, der kan give jer et godt tag over hovedet i mange år endnu.

Attraktive byggegrunde nær Aalborg

Tofthøjens byggegrunde kommer i mange forskellige størrelser, der giver dig rig mulighed for at bygge dit eget hus og sætte dit personlige præg på din ejendom.

Ved Tofthøjen er der udstykket mindre grunde, som er perfekte til bedsteforældrene eller den lille børnefamilie, samt de lidt større grunde til dem der ønsker mere plads. Det kan fx være til den lidt større familie, hvor der er masser af plads til at boltre sig i den store have, der kan minde om en lille udgave af en park.

Tofthøjen skaber rammerne for et sikkert og roligt boligkvarter, hvor børnene frit kan lege sammen eller tage en af de mange stisystemer for at undgå at færdes på vejene. Her er der plads til alle, der gerne vil bo i et godt nabolag, hvor man altid kan tage en uforpligtende snak med naboen over hækken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.