annonce

Sommerhusudlejning i Danmark har aldrig været mere populært!

Stort set alle danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv holdt ferie i Danmark, og med stor sandsynlighed i et sommerhus.

Sommerhusudlejning Danmark – tag familien med til Vesterhavet

Sommerhusudlejning Danmark – tag familien med til Vesterhavet

Sommerhus ferieformen bliver år efter år mere populær i takt med, at vores danske somre bliver varmere, og gør vores lille land noget så skønt. Vi elsker de danske strande, friske jordbær, lange gåture i solen og ikke mindst nærvær og hygge med familien. Vi er også helt vilde med den ro, som findes i de mange klassiske ferieboliger, hvor du har tid til nærvær og lange aftner med vin på terrassen. Og derfor vender vi oftere snuden mod Danmark i ferien.

Feriehuse bliver større og mere moderne

Engang var et sommerhus et lille hus i naturen, hvor der blot fandtes de mest nødvendige fornødenheder, og hvor man kunne søge tilflugt fra omverdenen. Sådan er det bestemt ikke i dag. I takt med, at de mange feriehuse i Danmark er blevet moderniseret med alverdens faciliteter og byggede større, appellerer de til et langt bredere publikum. Derfor står disse feriehuse ofte højt på listen over feriemål.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning mærker vi tydeligt den store efterspørgsel på sommerhuse. En efterspørgsel som faktisk er stigende hele året rundt og ikke kun i sommersæsonen. I 2018 har der eksempelvis været 106.000 flere overnatninger i de danske feriehuse end i år 2017.

De danske familier elsker naturen

Nogle vil måske mene, at danskerne har ændret deres ferieadfærd en smule. Vi er i hvert fald blevet glade for at holde ferie tæt på naturen og bruge den til at skabe oplevelser sammen i familien. Vi elsker at tage på cykelture samt at gå på opdagelse ved de mange lokale seværdigheder.

De fleste i servicebranchen vil kunne nikke genkendende til den øgede turisme, uanset om vi så snakker om gamle badebyer, forlystelsesparker eller smukke slotte. Dette kan skyldes, at mange har en meget travl hverdag, og derfor bestræber man sig på, at ferien bliver et helle, hvor der slappes af og tilværelsen nydes fuldt ud. Det betyder dog ikke, at vi helt har glemt at snuppe en is og nyde solen på stranden, mens børnene leger i vandkanten – for det gør vi bestemt stadigvæk.

Har du været på Bornholm for nyligt?

En af danskernes foretrukne feriedestinationer, som bare bliver mere og mere populær, er Bornholm. Det er ikke til at sige, om det er den smukke natur, som er enestående for øen eller om det er de fede badestrande, bolcherierne og de mange kunsthåndværkere, som får flere og flere til at besøge solskinsøen.

Et sommerhus på Bornholm er perfekt til en ferie med børn. Ferieboligen skaber en tryg base, hvorfra I kan tage rundt og se Hammershus, rundkirker eller de mange hyggelige landsbyer. En ting er sikkert; på Bornholm kan man nemt få den følelse, at ferien går til udlandet, selvom man stadig er hjemme i dejlige Danmark.

Hold ferie i vante omgivelser i det nordjyske

Et af de sommerhusområder, som i disse år oplever massiv vækst er Nordjylland. Feriebyerne Løkken og Blokhus har, i de seneste år, gennemgået en renæssance, hvor byerne er blomstret op på ny. Fra et sommerhus i Nordjylland, kan man også besøge andre populære feriebyer som Lønstrup, Klitmøller eller klassiske Skagen, som altid summer af liv.

Om det er nærheden til havet, roen i de store klitplantager eller scenerne fra TV2s populære serie ”Badehotellet”, der hvert år trækker flere feriegæster til Nordjylland, vides ikke. Et er dog sikkert; der er i hvert fald en masse tilbud og gode oplevelser at hente for hele familien i de nordjyske feriebyer. Og er man afsted på ferie med børn, så ligger Fårup Sommerland jo lige rundt om hjørnet!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.