annonce

Sovesofaen har ændret udseende gennem årene

Sovesofaen kan dateres helt tilbage til 1899, hvor den afroamerikanske opfinder Leonard C. Bailey tog patent på den. Der skulle dog gå knap 30 år, før italieneren Bernard Castro videreudviklede på sofaen, og gjorde den mainstream. Grundfunktionaliteten er bibeholdt, selvom der er sket forbedringer i komfort og design

Moderne sovesofaer er ikke blot et teenager møbel

Når man taler om en sovesofa tænker de fleste på et teenagerværelse, hvor der skal være plads til at underholde gæster og samtidig være en funktionel seng. Selvom sovesofaen sagtens kan bruges på et teenagerværelse, er det langt fra det eneste sted, sofaen kan anvendes.

Få et ekstra værelse med en sovesofa

Tidligere var det et must at have et soveværelse, uanset hvor stor eller lille ens lejlighed var. Dette betød, at havde man en 2-værelses lejlighed, var man tvunget til at udnytte det andet værelse som soveværelse. Men sådan forholder det sig ikke længere.

En af årsagerne til at mange valgte at have et decideret soveværelse var, at en stor del af befolkningen røg, og så var soveværelset det eneste røgfrie rum i lejligheden eller huset. I og med at færre danskere ryger, og flere og flere har valgt at have røgfrie hjem, bærer dette argument ikke længere megen vægt.

I dag er det muligt at få flotte sovesofaer, som passer ind i ens øvrige indretning. Derudover er der sket en stor udvikling inden for komforten af sovesofaer, og de er dermed en godkendt erstatning for en traditionel seng. Derfor er det en oplagt mulighed for dig at få et ekstra værelse på trods af den trængte plads.

Brug sovesofaen til at få et kontor

I dag er det blevet populært at arbejde hjemmefra, og derfor kan man med fordel vælge at købe en sovesofa og på den måde udnytte det tidligere soveværelse som kontor, som kan danne rammen om et rum, der så er målrettet arbejde. Det er nemlig sundest for psyken, at man har et afgrænset område, hvorfra man arbejder, selvom det er hjemmefra. Det skyldes, at når man så forlader det lokale, så kan man føle, at man holder fri. Rummet behøver dog ikke kun udnyttes til arbejde. Det kan ligeledes bruges, hvis man eksempelvis er studerende. Så har man netop et rum, hvor man kan skabe en oase dedikeret til at lære og skabe de rammer, der gør det nemmest for en at arbejde.

Lav et gamer-værelse i din 2V-lejlighed

Gaming er blevet mere og mere populært, og af mange mennesker dyrkes det på lige fod med de fysiske sportsgrene. Men som enhver anden sportsgren, så kræver gaming udstyr. Da man som oftest dyrker gaming hjemmefra, er det også her, at ens udstyr skal placeres, og derfor kan man med fordel udnytte sovesofaen til at skabe plads, så man kan få indrettet et gamer værelse. Her kan man fordybe sig i spilverdenen, men endnu mere vigtigt, så kan man holde pause fra spilverdenen, hvilket er svært, hvis ens gaming udstyr er placeret midt i stuen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.