annonce

Spænd skiene, og tag på ferie til danskernes favorit-skirejsemål

Sommeren er ved at gå på hæld, og de natlige temperaturer er efterhånden milevidt fra de lejlighedsvise tropenætter, sommeren har budt på.

Det kan være svært at vende tilbage til arbejdspladsen efter en lang, skøn sommerferie, og tankerne tager uvægerligt daglige drejninger mod næste ferie, mens man forsøger at indhente bunken af ubesvarede e-mails. Men faktisk er det også snart tid til at klikke næste ferie hjem. Og hvad ville være mere oplagt end en dejlig skiferie til danskernes nok mest populære skirejsemål: Østrig.

Hvad gør Østrig til et perfekt rejsemål?

Østrig byder på enestående smuk natur, der vil få enhver med hang til sne, is og ski til at knibe sig selv i armene over de skønne udsigter, som landet kan byde på. Men ikke mindst er de storslåede omgivelser perfekte til skioplevelser, da det med sine høje bjerge med brede nedfarter sikrer noget nær de bedste betingelser for skiløb.

Så nemt er det at rejse til Østrig

Hvis du ønsker at sætte kursen mod Østrig på skiferie, er der mange muligheder for transport. Og Vinterly hjælper med at lette dig for besværet med at planlægge skiferie Østrig. Uanset om du ønsker at rejse til steder som Saalbach, Wagrain, St. Johann eller andre destinationer i området, kan du få hjælp til at få ferien på plads. Og du vælger selv, om du ønsker at tage med bus eller fly – eller om du vil tage køreturen på egen hånd.

Hvis du ikke blev overbevist af den storslåede natur, er den korte afstand mellem Østrig og Danmark blot endnu en grund til at vælge Østrig som din feriedestination. For på den måde sparer du tid og penge på den lange transport, og du kan bruge mere af din ferietid på pisterne.

Skiferie i Østrig er for alle

De fleste ville formentlig elske at holde skiferie i Østrig. Og det med god grund. For her er der plads til alle aldersgrupper og niveauer. Uanset om du er til familieferier med børnebakker og Wienerschnitzels eller skiferie med vennerne, hvor aftenerne gerne skal byde på en omgang afterski med den berygtede og berømte Jägertee.

Hvis du eller dine rejsekammerater er nybegyndere, kan I have fordel af destinationernes stedkendte guider, der står klar til at hjælpe med udfordringer og skabe trygge rammer for jeres læring på skiskolerne. Guiderne er desuden danske, så du skal ikke frygte, at informationerne bliver ”lost in translation”, men kan derimod føle dig tryg ved, at de kan give dig svar på alt det praktiske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.