annonce

Spar penge på festen med billige servietter

Skal du snart holde fest? Så ved du sikkert også, at udgifterne hurtigt overgår det, man ellers lige havde regnet med.

Det er ikke gratis at holde fest - langt fra faktisk. Og du har garanteret før fået en uheldig overraskelse, når du har regnet sammen, hvor mange penge du faktisk har brugt på pynt, mad, drikkevarer og så videre.

Men - der er heldigvis råd for sagen. Der er faktisk flere steder, hvor du kan spare masser af penge. Helt uden at gå på kompromis med din fest.

Skal du holde fest? Her kan du spare penge

Hvordan holder man lige en god fest på budget? Først og fremmest handler det om at finde ud af, hvor man kan spare penge - og hvor man måske bør bruge lidt flere penge.

Du kan eksempelvis spare penge på lokationen. Er der plads i dit eget hjem? Så hold festen hjemme. Du har garanteret flere venner, som har klapstole til overs, hvis det kniber med stolene, og samtidig kan du lave mad selv i dit eget køkken - og endda bruge dit eget service og spare på både penge og miljøbelastning.

Du kan også spare penge på pynt og borddækning, hvis du er ude i god tid. Du kan altid finde billige servietter til festlige lejligheder, og meget pynt kan købes på tilbud fra tid til anden. Køb pynt efter en større højtid, hvor der næsten altid er tilbud. En anden mulighed er at købe pynt, og genbruge det efterfølgende. Du kan lave en såkaldt “partykasse” sammen med dine venner, og så kan I altid dykke ned i partykassen, når I skal bruge pynt og billige servietter - frem for at købe nyt hver gang.

Ensfarvede servietter behøver ikke at være kedelige

Det er sjovt nok altid de helt kedelige og neutrale ensfarvede servietter, der er billigst eller på tilbud. Men faktisk behøver ensfarvede servietter slet ikke at være kedelige - det handler i højere grad om, hvordan du sætter dem sammen med resten af bordpynten.

Du kan få ensfarvede servietter i forskellige farver, så du kan altid pifte borddækningen op ved at bruge to servietter i to forskellige farver, der passer til temaet - selvfølgelig. Du kan også vælge at folde servietterne, hvilket giver et mere elegant look. En helt tredje mulighed er at køre det helt rent og clean for et skandinavisk, simpelt udtryk - og så pynte med en gren eller lignende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.