annonce

Spis sund mad med havudsigt

Sund og nærende mad med havudsigt?

Det lyder som et meget mondænt restaurantbesøg. Det behøver det dog slet ikke at være. Bestiller og køber man take away fra Hellerup Restaurant , kan man tage sund og nærende mad og drikkevarer med ud til stranden og have den bedste havudsigt, der findes. Hellerup ligger smukt ud til vandet, hvor der er lange sandstrande, som man kan sætte sig – eller gå ture ved. Her har man kig til Sverige på en god og sigtbar dag og kan desuden se bådene, når de sejler for sejl forbi på dette stykke.

Spis naturlig mad i naturen

Mad smager bare bedre i naturen. Det er som om, at alle ens sanser bliver vakt og maden bare smager af mere. Når maden så tilmed er super sund og nærende, er det bare en skøn kulinarisk oplevelse, samtidig med at man indånder den friske havluft og befinder sig i naturen med bølgeskvulp og havmåger. Her på stranden kan man tage sit picnictæppe frem, og sætte sig godt tilrette enten alene, med familien eller som par. Maden er naturlig og nærende med mange gode grøntsager såsom avokado, salat og tomat. Drikker man en superjuice til, kan man samtidig booste sit immunforsvar med citron og ingefær.

Boost immunforsvaret med lækker juice

Har man købt en lækker salat eller sandwich som take away er det dejligt at nyde en lækker juice til maden. Her findes mange forskellige varianter, og deriblandt en super juice med ingefær og citron. Det booster immunforsvaret med de mange skønne C vitaminer, der er i citronen. Dette styrker slimhinderne og er særligt godt i efterårs- og vinterhalvåret, hvor man bliver sat på en prøve i forhold til forkølelser, ondt i halsen og andre luftvejsinfektioner.

Lækre salater og sandwiches

Er man på en diæt, eller træner sig op til et stævne eller en konkurrence, er man måske meget bevidst om de antal kalorier, man indtager ved hvert måltid. Her er det super smart, at der på menukortet på en Hellerup restaurant står angivet, hvor mange kalorier hver ret og hver drikkevare indeholder. På denne måde kan man hurtigt danne sig et overblik over kalorieindtaget og nyde maden og drikkevarerne med god samvittighed. Her kan man spise en lækker salat eller sandwich uden at tænke på, om det feder unødigt eller giver for mange kalorier. Sid blot på picnictæppet og nyd maden og det eventuelle selskab i stedet for.

Oplev Hellerup

Når du eller I har spist jeres lækre og nærende mad ved en Hellerup restaurant, er det værd at udforske Hellerup lidt. Her er et hav af spændende butikker, som I kan gå på opdagelse i, ligesom der ligger en rigtig hyggelig bådehavn med ægte havnestemning. Der er også mulighed for at få en is, som mange står i kø for at få fat i om sommeren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.