annonce

Står du overfor en erhvervsflytning?

At flytte sin virksomhed til en ny adresse indebærer for det meste en masse uoverskuelige beslutninger, og ting som der skal tages stilling til.

Det er derfor en god idé at benytte sig af en samarbejdspartner, som tilbyder en professionel erhvervsflytning.

Processen er individuel

Alle virksomheder som står overfor en erhvervsflytning, har forskellige behov og ønsker til hvordan flytningen skal foregår. Moveforce er vant til at flytte for erhvervskunder i alle størrelser. Om du står overfor en erhvervsflytning af en stor fabrik, et produktionsanlæg eller blot skal flytte din tøjforretning 150 meter længere ned af vejen, så står de klar til at rådgive og hjælpe dig igennem den besværlige process.

Alles behov er forskellige i flytteprocessen, og det skal der tages højde for. Dog er der én ting som altid er det vigtigste: Undgå driftstab i forbindelse med din flytning.

Undgå driftstab med en professionel erhvervsflytning

Ved at samarbejde med erfarne flyttevirksomheder, kan du sikre at alting forløber smertefrit uden tab er for mange driftstimer. Moveforce har gennem tiden arbejdet og eksekveret en masse forskellige erhvervsflytninger, hvoraf erfaringerne fra disse opgaver benyttes til løbende tilpasninger og justeringer af den service de tilbyder. Efter flytningen vil der altid være en evaluering, således at processen afsluttes ordentligt. Denne evaluering er med til at sikre at kunden er tilfreds med processen.

Forinden den egentlige flytteprocess kan igangsættes er der en masse forarbejde som skal sikre den smertefrie flytning.

Hurtigt og effektivt

På dagen for erhvervsflytningen skal medarbejderne blot møde ind som normalt. Arbejdsdagen kommer til at forløbe uforstyrret, for ikke at have driftstab. Med de fleste flytteprojekter er det muligt, at eksekvere flytningen over en weekend. Medarbejderne tager derfor blot hjem ved fyraften, holder weekend, slapper af og lader op til en ny og spændende arbejdsuge, men på en ny adresse.

Moveforce rykker ind efter fyraften, pakker hele kontoret ned og rykker det til de nye lokaler. Når medarbejderne igen møder ind på arbejde om mandagen, vil alle deres ting være installeret og placeret på skrivebordene præcis som inden de tog fra den gamle adresse om fredagen. Dét er hvad vi kalder en velykket og effektiv flytteprocess.

Lad os hjælpe dig med din kommende erhvervsflytning

Der er mange flyttefirmaer som står klar til at hjælpe dig med din kommende erhvervsflytning. Det svære er at vælge din kommende samarbejdspartner indenfor området. Hos Moveforce modtager du et uforpligtende tilbud, som du derefter kan vende med din rådgiver og dermed sammen lægge en plan for din kommende erhvervsflytning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.