annonce

Stigning på fjernvarmeregningen i store dele af landet

I 2019 steg prisen på fjernvarme, hvilket kan have påvirket din varmeregning gevaldigt. Derfor kan det godt betale sig at få tjekket dit hjem, så du kan få klarlagt, om dine vand- eller varmeinstallationer er utætte.

D. 1 januar 2019 afskaffede man tilskuddet til kraftvarmeværkerne. Dette har ramt mange danskere, som også har udtrykt deres utilfredshed. Det er dog ikke kraftvarmeværkernes beslutning, men noget de er blevet pålagt af staten. Ændringen medfører, at flere husstande står med en ekstraregning på alt mellem 2.000.kr - 4.000.kr. En regning som dog kan mindskes med hjælp fra de lokale VVS’ere.

Få foretaget et gratis energitjek

Mange danskerne er blevet ramt af denne prisstigning, og den har vakt utilfredshed i mange husstande. Der er dog flere muligheder for at bringe regningens størrelse ned. Mange VVS firmaer tilbyder nemlig gratis energitjek af dit hus, hvor de finder diverse fejl og mangler i din bolig. De tjekker blandt andet de forskellige armaturer i dit hjem og tjekker eksempelvis om dit toilet løber.

Der er mange forskellige vandinstallationer i dit hjem, og din installatør vil gøre dig opmærksom på, hvilke tiltag du kan få implementeret i dit hjem for at fjerne irriterende ekstra udgifter på din regning. Gratis energitjek udføres ofte af vvs'er i Aalborg, da de har de fornødne værktøjer og ekspertise

Spar penge på din vand- og varmeregning

Hos Thomsen & Fals kan du bestille et gratis energitjek af dit hus eller virksomhed. Her bliver dine vand- og varmeinstallationer gennemgået af en installatør, hvor de ser efter mulige utætheder og fejl.

Thomsen & Fals sørger for, at dine vand- og varmeinstallationer ikke er utætte, og de giver dig gerne et tilbud på eventuelle løsninger. Udover et uforpligtende tilbud udregner deres installatører, hvor meget du kan spare, og hvor længe der går, inden din mulige investering har tjent sig hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst