annonce

Stort udvalg af garageporte gør det nemt at sikre køretøjer og private grunde

Sikkerhed og vedligeholdelse er vigtige ting på mange områder. Også når det kommer til køretøjer og private grunde. Derfor har mange danske privatpersoner og virksomheder i dag bl.a. garager, hvor de parkerer deres køretøjer. På denne måde sikrer de, at køretøjerne ikke bliver udsat for vind og vejr eller tyveri. Det er bl.a. garageporte, der gør, at køretøjerne ikke tager skade. Der findes mange portløsninger.

Porte <i>-</i>

Porte -

Ledhejseporte, industriporte, smedejernsporte og aluporte. Dét er nogle af de portløsninger, man som privatperson eller virksomhed kan vælge mellem, når man gerne vil beskytte sine køretøjer og sin grund.

Porte til ethvert behov

I dag kan man som privatperson og virksomhed vælge mellem mange typer garageporte til sine køretøjer. Der findes fx almindelige porte, ledhejseporte, industriporte, smedejernsporte og aluporte. Virksomheder som fx Valport tilbyder disse portløsninger. Porte fra Valport er af høj kvalitet og tilpasset hver enkel garage. Disse porte tjener alle hver deres formål.

Almindelige garageporte ser man ofte på villavejene. De er bygget til, at helt almindelige personbiler kan komme ind i garagen. Både indvendigt og udvendigt er disse porte som regel lavet af stål. Portbladene har en bestandig polyesterbelægning samt lameller. Portene lever op til varmeisoleringskravene, fordi lamellerne er isoleret med freonfri polyuretanskum. Skummets tykkelse er 40 mm.

Ledhejseporte lægger sig under garageloftet ved at glide lodret op sektion for sektion. Det betyder, at der bliver mere plads i garagen, som man kan udnytte. Derudover er køretøjer sikret mod ubudne gæster, fordi man låser ledhejseporte med portautomatik og åbner dem med fjernbetjening. Ligesom almindelige garageporte er ledhejseporte varmeisoleret efter gældende krav.

Industriporte er store porte på helt op til 50 m2. De er derfor gode til store køretøjer som fx lastbiler og diverse landbrugsmaskiner. Industriporte er altid lavet på mål. Virksomheder behøver derfor ikke at lave store ombygninger og nye garager. Portmontører skræddersyer nemlig portene, så de passer til den enkelte garage og åbning. Ligesom de andre porttyper er industriporte varmeisoleret og lavet af stål.

Smedejernsporte er, som navnet siger, lavet af smedejern. De bruges til at holde uvedkommende væk fra indkørsel og grund. Det er en løsning, der kan gavne både privatpersoner og virksomheder, som gerne vil have ekstra sikkerhed. Man kan få både manuelle og automatiske smedejernsporte samt forskellige teknologier som fotoceller.

Med en automatisk port kan man få kodetastatur og dørtelefonanlæg for at opretholde sikkerheden. Når porten kører, er der en lampe, som blinker. Vil man stoppe porten i at åbne, kan man trykke på hovedafbryderen.

Aluporte er almindelige garageporte, som ikke nødvendigvis er lavet af aluminium. I dag laver producenter typiske porte af stål, som er godt isoleret og kan holde sig længere end traditionelle aluporte.

Portservice gør tingene nemmere

Virksomheder har pligt til at lade deres porte blive synet. Der er heldigvis hjælp at hente hos forskellige portmontører, som tilbyder portservice af fx industriporte til en god pris. Også som privatperson kan man få portservice, så man ikke selv skal bruge tid og energi på at vedligeholde sin garageport. Portservicen består typisk af skræddersyet og professionel rådgivning og fx hjælp til reparation.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;