annonce

Studenterkørsel i Nordjylland er et hit

Det er nu blevet sæson for, at landets studenter skal ud på studenterkørsel.

For de fleste har gymnasiet varet 3 år, og vognturen er kulminationen på 3 års hårdt arbejde krydret med et hårdt afsluttende eksamensforløb. I Nordjylland er dette bestemt ingen undtagelse, og de næste par uger vil mange nordjydere kunne lytte til en masse dyt og larm fra biler, der tiljubler de nyudklækkede studenter.

Et af de firmaer, der tager sig af af udleje studentervogne til studenterkørsler i Nordjylland, er LejStudentervogn. Firmaet drives til dagligt af to brødre, som finder stor glæde i hver sommer at kunne tilbyde landets studenter en oplevelse, som de sent vil glemme.

Studentervogne med masser af udstyr

En af de ting, som adskiller LejStudentervogn.dk fra andre firmaer indenfor branchen, er det ekstraudstyr, som vognene har. Fadølsanlæg og professionel DJ-pult er blot eksempler på udstyr, der er at finde i de vogne, som brødreparret lejer ud.

Udstyret bliver glædeligt brugt af studenterne, der efter 3 hårde år på gymnasiet lader følelserne få frit spil. Det er med andre ord en fest, der udspiller sig i studentervognen.

Gode oplevelser bliver viderebragt

Hos LejStudentervogn.dk kender man værdien af gode oplevelser. Firmaet har i mange år kørt studenterkørsler for klasser hos landets største gymnasier, og mange af turene bookes mange år i forvejen. En af grundene til dette er den markedsføring, som går igennem eleverne i gymnasieklasserne. Historier om gode oplevelser og minder spredes hurtigt til de næste årgange, der kan se frem til at blive studenter, og den vej igennem har LejStudentervogn.dk sikret sig en fast skare af kunder, som hvert år kan se frem til at få en oplevelse for livet.

Anmeldelser på Facebook, TrustPilot og hos Google Business vidner også om, at LejStudentervogn.dk har gjort tingene helt rigtigt. Det skaber enormt stor værdi for en virksomhed, når den formår at skabe fantastiske oplevelser for sine kunder. Det har firmaet fra starten af haft in mente, hvorfor de i dag kan nyde godt af at få lov til at køre vognture i hele Danmark.

Det gode sommervejr smitter af på studenternes humør

Det kan være svært at få armene ned af bare begejstring over godt dansk sommervejr. Sådan har studenterne det også, som får lov til at nyde den store dag under blå himmel og fyldt med solskin. For udlejningsselskaber af studentervogne er det naturligvis også positivt, når solen skinner, da det er med til at gøre helhedsoplevelsen en tand bedre. Skulle der dog falde regn, så har de fleste selskaber en presenning, som der kan sættes hen over de åbne områder af vognen.

Lavsæsonen bruges på at servicere industrien

Brødreparret mangler ikke noget at lave, når det ikke er sæson for studenterkørsler. Udover at skulle holde tungen lige i munden for at planlægge og booke en masse kørsler flere år ud i fremtiden, så bruges der også en masse tid på at servicere industrien med maskiner. Selskabet IP Maskiner, som blandt andet leverer stansemaskiner, lever af at kunne levere samt servicere nogle af de mere tekniske maskiner, som bruges i industribranchen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.