annonce

Styrk din virksomheds bundlinje med ERP-systemer og RPA

Ønsker jeres virksomhed også at spare tid og samtidig opbygge en god, solid bundlinje? Så kan I få gavn af at få sat jeres aktiviteter i struktur ved at implementere ERP-systemer og RPA.

Det er muligt, du ikke har hørt om de 2 x 3 bogstaver før og derfor slet ikke kender begrebet. Eller måske er du usikker på, hvad det er, og hvordan det kan gøre jeres arbejde nemmere? Uanset hvad bør du læse med her. Du kommer ikke til at fortryde det.

Vi skal nemlig kigge på, hvad ERP-systemer og RPA er, og hvordan det kan gøre hverdagen nemmere i jeres virksomhed og dermed højne jeres tal på bundlinjen. God fornøjelse.

Lad os starte fra bunden: Hvad er ERP?

ERP er en forkortelse for ‘Enterprise Resource Planning’. Omsat til forståeligt dansk: Et elektronisk ressourcestyrings-program, som kan styre en række processer.

Målet med ERP-systemer er at sætte virksomheders aktiviteter i system, samle eller integrere administrative opgaver og dermed skabe et godt overblik over dem.

ERP systemer kan laves, så de passer til den enkelte virksomheds behov. Det er derfor muligt - og en god idé - at få lavet en unik udvikling af ERP-systemer.

ERP-systemer øger produktiviteten og sparer tid

Med ERP-systemer øges produktiviteten, så medarbejdere sparer tid, da alle arbejdsprocesserne knyttes sammen. I stedet for at arbejde i en lang række forskellige programmer, bliver det muligt at nøjes med at arbejde i ét eller få systemer. Det bliver også muligt arbejde i systemer, der bliver integrerede med hinanden.

Og det er netop dét, som gør hverdagen på arbejdspladsen meget nemmere, og som i sidste ende får betydning på bundlinjen.

ERP-systemer kan samle disse administrative processer:

- Produktion

- Lagerstyring

- Lagerbeholdning

- Indkøb

- Budgetter

- Regnskab

- Statistikker

- Distribution

- Løn

Og flere til.

RPA gør arbejdsgange endnu lettere

I forbindelse med ERP systemer, vil du støde på begrebet RPA (Robot Process Automation). Det er en softwareløsning, som imiterer menneskers betjening af it-systemer, hvilket gør det muligt at lade systemet varetage en række rutineprægede processer.

RPA-systemer kan arbejde døgnet rundt, være hurtigere end mennesker og laver ingen fejl.

Ligesom ERP-systemer kan RPA-systemer hjælpe med at gøre jeres arbejdsgange nemmere og dermed spare jer for tid og penge. Det giver mulighed for at automatisere rutineprægede, manuelle opgaver. På den måde kan du altså frigiv ressourcer med RPA, som I kan bruge på andre opgaver.

RPA-systemer kan blandt andet udføre:

- Indtastning

- Beregning

- Strukturere data

- Indsamle information

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.