annonce

Substans tilbyder konsulentopgaver til stor gavn

I dagens samfund er der brug for effektivisering for at skabe en bedre hverdag for medarbejdere og borgere i kommunen.

Det er et resultat af et bevægende samfund, hvor der er brug for nytænkning og koordineret arbejde, der kan levere den tyngde og hjælp, som der er brug for. Alt i alt er der brug for Substans, der kan give den enkelte kommune det, som de har brug for.

Hvem er Substans?

Substans er en konsulentvirksomhed, der arbejder inden for social-og sundhedsområdet for at skabe en forskel for deres kunder. Dette sker gennem et nøje udvalgt og dygtigt hold, der kan deres kram såvel som supplerer hinanden med deres faglige kompetencer. Substans ønsker at tilbyde deres kunder en nytænkende og proaktiv profil, som har klare visioner for fremtiden og udviklingen inden for området.

I deres arbejde er alle cases forskellige, det gør samtidig, at der er muligheden for at få specielle løsninger såvel som kurser og uddannelser. Visionen fra deres side er at skabe læring og målrettede organisationsudvikling. Det er i takt med den store udvikling på området, som Substans er bekendt med og altid arbejder ud fra.

Deres opgaver vil understøtte hinanden, da det er en fundamental del af behovet, der er ved kunderne. Derudover skaber det en øget sammenhæng intern i kommunen, hvor løsningen er erfaringsbaseret og teoretisk. Alt i alt er de til for at gøre en forskel for deres kunder såvel som for den enkelte borger, der vil kunne mærke forskellen.

Substans er klar i tilfælde af ændringer

Det sker med jævne såvel som kortere mellemrum, at en kommune laver forandringer. Det vil variere rundt i de forskellige kommuner, hvor ændringen sker. Her vil det gavne med konsulenthjælp af Substans. Ændringer kan forekomme, og det er uundgåeligt. Det er dog vigtigt, at alle parter kan følge med. Følgende kunne være ændringer i kommunen

●Lovgivning på området

●Omstrukturering

●Kvalitetsudvikling

I alle tilfælde vil konsulenthjælp bidrage med mange års erfaring inden for området, såvel som en bred faglig kompetence, der spiller godt sammen med den egentlige praksis. Her kunne målet blandt andet være at opnå et bedre helhedsorienteret billede, hvor der er vægt på serviceniveauet. Andre har et mål om at skabe et sammenhængende borgerforløb, der skal gavne området. Det skaber i højere grad et fælles fagligt fundament.

Teamudvikling er afgørende i en virksomhed

For at få et stærkt hold og en effektiv virksomhed er det nødvendigt med teamarbejde, der spiller i topklasse. Derfor er teamudvikling et afgørende redskab hos Substans, der styrker teamledelse. På denne måde vil der være mulighed for at skabe endnu bedre resultater og arbejdsglæde. Glæden vil smitte af og gøre en forskel.

En workshop med teamudvikling vil give et virkelighedsnært billede af situationen intern i virksomheden. På samme tid vil der gives egenskaber til, hvor man kan spille hinanden op med hinanden for at præstere bedre. Selvom der er mange dygtige fagfolk med en bred viden inden for erhvervet, så skabes der ikke de samme resultater uden samarbejde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.