annonce

Surfernes paradis byder på strålende surfmuligheder

Cold Hawaii i Thy er kendt som lidt af et surfers paradis, og det betegnes desuden som intet mindre end Europas svar på Hawaii.

Trænger du til en aktiv getaway i et område, som byder på et hav af forskellige muligheder? Og trænger du til at få saltvand i håret og ride på bølger? Så er Cold Hawaii løsningen.

Cold Hawaii dækker over områderne Vorupør, Thy, Klitmøller og omegn, hvor du har rig mulighed for at boltre dig i både vand, sand og land. Hvis du især er lidt af en vandhund, så er der altså både surfing, windsurfing og kitesurfing at finde på den luksuriøse menu. Derfor er der heller ingen undskyldninger for ikke at nyde bølgerne, som kun Cold Hawaii kan levere.

Få fantastiske oplevelser

I området omkring Cold Hawaii hersker der et pulserende liv, som sjældent kan opleves andetsteds. Det er nemlig ikke kun vandet, der byder på ekstraordinære oplevelser - du har også mulighed for at gå på opdagelse på stranden, de lækre naturområder og i det spændende byliv. Her finder du både butikker, caféer og restauranter, og du har mulighed for selv at opleve den helt specielle atmosfære, der findes i området. Altså er der noget for alle og enhver.

Surfing for både begyndere og professionelle

Siden surferne opdagede området omkring Klitmøller for 20-30 år siden, er det blevet lidt af en enklave for surferne. Det betyder, at der er opstået en surferkoloni, som har givet nyt liv til byen, og det er altså især surfing, som i er højsædet for både byens indbyggere og de mange besøgende.

Den store glæde for surfing tiltrækker folk i alle aldre. Det betyder også, at man har mulighed for at begive sig ud på sin første tur på surfboardet i området - alene eller på Cold Hawaii Surf Camp.

Hvis man i stedet er lidt af en haj på et surfboard og kan konkurrere med de professionelle, så afholdes der ofte stævner, som man kan deltage i. Derudover er Cold Hawaii også arrangør for Cold Hawaii PWA World Cup, hvor 32 af verdens bedste surfere kan opleves i hård konkurrence på tæt hold.

Lej et feriehus

Områderne omkring Klitmøller, Vorupør og Thy skal opleves på tæt hånd, og det indebærer gode muligheder for at gå på opdagelse i området. Det kræver mere end blot en enkelt dag at få hele pakken med, og som vandhund er det især ikke muligt blot at surfe en enkelt dag - der skal simpelthen bare mere til. Hvis man surfer tidligt om morgenen, når solen står op, så er man i særdeleshed “in for a treat”, da fornemmelsen af vandet, solen og boardet er en cocktail, de færreste kan sige nej til.

Hvis man påtænker at holde ferie i surfernes paradis, så er der rig mulighed for at leje et feriehus, så du ikke skal bekymre dig om andet end vandet og at nyde livet i ro og mag. Hos Vorupør Feriehusudlejning kan du finde et feriehus, som passer perfekt til dine behov - de har nemlig noget for enhver smag, så du ikke skal gå på kompromis med noget på din ferie. Dermed er turen til Cold Hawaii helgarderet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.