Business

Sommeren nærmer sig, og det betyder, at vejret bliver bedre og flere udendørstimer. I den forbindelse savner man som regel at kunne tage musikken med sig, hvis man eventuelt skal ud og grille eller bare ned i parken og slappe af.

Virksomhed

Lyd & Billed Vodskov

Adresse

Vodskovvej 56, 9310 Vodskov

Telefon

+45 9829 4021

E-mail

info@lyd-billed.dk

Webside

https://www.lyd-billed.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. jun 2019

Tag musikken med dig til sommer

Lyden fra en mobiltelefon spiller ikke helt højt nok, og man kan sjældent høre, at det overhovedet spiller. Man kan derfor med kæmpe fordel anskaffe sig en trådløs Bluetooth højttaler, så man har musik med sig, hvor end man skal hen.

4 gode grunde til at anskaffe sig en Bluetooth højtaler

1. Du er DJ

Vi kender det allesammen. Du er lige i midten af dit yndlings sommer nummer, og så er der en, der skifter sang. Men med en Bluetooth højtaler nede i parken, er det dig der kan få lov at styre musikken, tage imod ønsker og sørge for, at stemningen opretholdes hele aftenen. Og så kan du selvfølgelig også selv bestemme, hvornår der skal skiftes sang.

2. Du holder stemningen kørende

Det bliver altså bare meget mere hyggeligt, hvis der er musik i baggrunden. Der er ikke noget mere akavet end at tilbringe en aften i parken, hvor der pludseligt opstår stilhed, og det eneste man kan høre er cikaderne. Har man derimod musik med, kan det lige tage de værste akavede stilheder og sørge for, at stemningen er i orden hele aftenen.

3. Du kan høre musik udenfor

Det virker måske banalt, men vi har alle siddet i en situation hvor vi har ønsker vi kunne have god lyd med os ud i naturen eller haven. Med en Bluetooth højtaler kan man sætte noget stille dinnermusik på hvis man er udenfor at spise eller man kan sparke gang i en sjov begivenhed nede i parken.

4. Du kan have den med hvor som helst

Du slipper for begrænsninger med ledninger og alt muligt. Med en Bluetooth højtaler kan du nemt bare smide den ned i taske og smutte afsted. Mulighederne er uendelige. Med en Bluetooth højtaler kan du have god lyd med dig, hvor end du skal hen. Om du skal på festival, på skovtur, ned i parken eller bare spise aftensmad ude i haven, så har du din musik med dig.

Sørg for at købe kvalitet

Når du skal ud og se på Bluetooth højtaler, er det vigtigt at se på, hvad der spiller godt. Der findes ikke noget værre end dårlig lyd. Man kan derfor med fordel kontakte en forhandler eller lave sin research på nettet.

Hos Lyd & Billed Vodskov har de fantastiske Bluetooth højtalere fra Bose, som kan spille højt og godt, og som er bygget robust. Bose har i stor stil et rygte for at levere fantastisk lyd, både i form af Bluetooth højttaler, men også i form af højttalere til hjemmet.

Nyheder udvalgt til dig