annonce

Tag på opdagelse i Nordjylland

Mangler du eller familien inspiration til, hvad I skal opleve næste gang i, har en ferie eller forlænget weekend i vente? Nordjylland har masser af spændende aktiviteter og oplevelser i vente som både kan glæde store og små. Læs med her.

Hvis I gerne vil opleve den nordlige del af Jylland, så danner de naturskønne områder, både i øst og vest, de helt rigtige rammer for en skøn ferie. På østsiden er vandet ofte roligt og kan derfor i sommermånederne være et godt valg i forhold til badeferie. Her kan de populære byer som blandt andet Hou og Hals, være et godt valg for børnefamilier. Her findes der et stort udvalg af sommerhuse, som man kan leje og lange, smukke strande.

Når man er i Nordjylland, bør man naturligvis også opleve toppen af Danmark, nemlig Skagen. I Skagen er Grenen helt sikkert et besøg værd, samt en tur på en af de lækre restauranter, som findes i den idylliske by.

Oplev den vilde vestkyst

Vestkysten byder på vild natur og ofte bølger på de mange strande. Fra østkysten til vestkysten er der stor diversitet i landskabet og det kan føles som om, det er to forskellige lande. På Vestkysten kan man prøve forskellige vandaktiviteter, herunder surfing. Byerne man bør besøge, er Løkken, Blokhus og Klitmøller blandt andet.

Tæt på Løkken finder man også Fårup Sommerland, hvor der sjove forlystelser og vandland som både børn og voksne kan få timevis af sjov ud af.

Hvis man gerne vil kombinere ferien med strand og by, så kan man f.eks. tage til Aalborg en enkelt dag, og nyde det pulserende liv. Om sommeren er der liv og glade dage, og der er både masser af hyggelige kaffebarer og cafeer og besøge, eller man kan nyde en dukkert i friluftsbadet, eller gå en tur på havnepromenaden.

Husk kaffen til køreturen

Hvis I er kaffeelskere, så er det must at have kaffe med sig på turen. Uanset om det er en endags tur til Nordjylland i planlægger, eller det er en ferie, så er kaffe essentielt, hvis man drikker det. For at lave den perfekte kaffe, som giver en følelsen af at være på cafe, bør man have en god kaffemaskine. Der kan en Senseo kaffemaskine , gøre hver kop kaffe til en oplevelse.

Hvis du gerne vil vide mere om Senseo og se, hvor du kan finde en Senseo kaffebutik , så kan du klikke dig ind på senseo.dk. Hvis du og familien skal i sommerhus, så kan I med fordel tage kaffemaskinen med jer. På denne måde er I sikre på, at hver morgen starter med en kaffeoplevelse og I kan være klar på alle de nye eventyr i vente.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden