annonce

Tage en uddannelse der styrker dit CV

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag kan være svært at få det job, som man drømmer om.

Der er rigtig mange ledige og folk, der søger andre veje ude på markedet, og derfor vil der være stor rift og interesse lige så snart, der bliver slået et godt job op. Derfor skal der ofte kæmpes med næb og kløer, når man gerne vil sikre sig et job, og oftere end man oplever positive svar, vil man få et afslag.

Der er nemlig fundet en anden kandidat, der er bedre kvalificeret end dig.

Skil dig ud på dit CV

Er det en situation, du kender til? Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig for dig, når det kommer til det at styrke dit CV. Når du har et attraktivt CV, vil det nemlig være svært for en eventuel arbejdsplads at afslå dig, fordi du er så meget bedre kvalificeret end mange andre ansøgere.

Der skal således være noget, der får dig til at skille dig ud, og som sørger for, at du har lidt flere og lidt bedre evner end så mange andre.

Tag en Master of Business Administration uddannelse

Og det er lige præcis det, du kan komme til at opleve, hvis du vælger at tage en ny uddannelse. Det kan for eksempel være en MBA , som står for Master of Business Administration. Her er der tale om en videregående uddannelse, der blev skabt i USA af Harvard Business School for mere end 100 år siden.

Derfor er det i dag også en af de mest anerkendte lederuddannelser, du kan tage, og det betyder, at det er en uddannelse, der vil blive set på med forundring, begejstring og ikke mindst glæde, hvis den fremgår på dit CV.

Få evner inden for flere områder

Med en MBA er der tale om det, der kaldes for en generalistuddannelse. Det vil sige, at den styrker dig inden for en lang række forskellige områder, så du får evner inden for flere funktioner inden for erhvervslivet. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende inden for områder som økonomi, HR, strategi, HR, supply chain management, marketing, personlig udvikling og ikke mindst ledelse.

Du får derfor en stærkt profil ,der gør dig i stand til at styrke flere indsatser på enhver arbejdsplads – og derfor er der større sandsynlighed for, at du vil få det job, du drømmer om.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.