annonce

Tagpap er kvalitet i lange baner

Tagpap er gennem tiden blevet et materiale, der kan tilpasses alle bygningstyper. Der er masser af stilarter og designmæssige muligheder i tagpap.

På Phønix Tag Materialers egen TV-kanal fortæller dygtige fagfolk om de mange muligheder med tagpap, og om hvordan man anvender byggematerialet bedst muligt

På Phønix Tag Materialers egen TV-kanal fortæller dygtige fagfolk om de mange muligheder med tagpap, og om hvordan man anvender byggematerialet bedst muligt

I dag er tagpap anerkendt af arkitekter og rådgivere som et miljøvenligt alternativ, der har lang holdbarhed og store æstetiske og arkitektoniske muligheder.

Effektiv viden

Som professionel i byggebranchen, hvad enten du er arkitekt, rådgiver eller udførende entreprenør, har du et behov for at være opdateret med de mange muligheder, som tagpappen byder på. Og den viden skal helst tilegnes hurtigt og effektivt. Derfor har Phønix Tag Materialer oprettet Tagkanalen , som er Phønix Tag Materialers egen TV-kanal. Her fortæller dygtige fagfolk om de mange muligheder, og om hvordan man forholder sig, når man skal anvende tagpap til det næste byggeri.

Professionelle fortæller

Det er professionelle fagfolk og det er både eksterne og interne tagfolk, der fortæller om de mange løsningsmuligheder, såvel kvalitetsmæssige, som designmæssige og konstruktionsmæssige muligheder, der er i tagpap. Du kommer helt ned i fagspecifikke detaljer, og du vil her kunne finde svar på alle dine faglige spørgsmål.

Fang faldgruberne

Der er en række faldgruber, man skal tage sig i agt for, inden man går i gang med at projektere et tagpaptag. Især hvis du ikke har erfaring med at anvende tagpap i tagkonstruktionen. Det er katastrofalt, hvis man får det lavet forkert. Det kan føre til utætheder, sager og det kan blive en bekostelig affære. Derfor er det rigtigt vigtigt at være på vagt overfor faldgruberne og fange dem i projekteringsfasen, så der ikke bliver lavet noget fundamentalt forkert i konstruktionen. Har man til gengæld fået rigtigt fat i det, er alle chancer for et flot og funktionelt tag i rigtig mange år, til stede.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.