annonce

Tandretning: Hvad er det og hvorfor er det vigtigt?

Tandretning er ofte noget, som mange voksne ønsker at få ordnet, men afholder sig fra pga. den klassiske metalbøjle. Men dette kan gøres på en anden måde, som du kan læse mere om her.

Tandretning <i>-</i>

Tandretning -

Hvis du får foretaget en tandretning med en invisalign behandling undgår du den klassiske bøjle og dermed også de gener og begrænsninger, der kan følge med sådan en.

I stedet for bruges der transparente bøjler, som giver dig mulighed for at opnå det samme resultat blot uden de negative konsekvenser.

Hvad gør en tandretning?

Tandretning er en behandling, der bruges til at rette tænderne. Det kan være nødvendigt af flere årsager.

For det første kan en tandretning være med til at forbedre ens mundhygiejne. Dårlig mundhygiejne kan føre til huller i tænderne, og dette er ikke bare ubehageligt, men det kan også give anledning til mere alvorlige problemer som for eksempel paradentose.

Tandretning kan også være med til at forbedre ens kommunikationsevner. Nogle gange kan man have svært ved at udtale ordene korrekt, hvis man har skæve tænder.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en alternativ behandling til traditionelle metalbøjler. Invisalign bruges til at rette op på forskellige tandsæt problemer, herunder overbid, underbid og krydsbid.

I modsætning til metalbøjler, der er synlige og kan være ubehagelige at have på, er invisalign usynlige og behagelige at have på. De fleste mennesker vil ikke engang bemærke, at du har dem på.

Invisalign-behandlinger består af en række usynlige plastik bøjler, der gradvist flytter dine tænder ind i den ønskede position. Du skal bære hver bøjle i ca. to uger, før du skifter til den næste i serien. Hver ny bøjle vil gradvist flytte dine tænder lidt mere, indtil de er i den endelige position.

Hvordan virker Invisalign og hvilke fordele har Invisalign?

Invisalign er en behandling, der går ud på at rette tænderne uden brug af metalbøjler. Behandlingen består i stedet af en række tynde, transparente plastikbøjler, som skiftes ud hver 2. uge. Bøjlerne er lavet til at passe præcis til dine tænder, og de virker ved gradvist at flytte tænderne hen imod den ønskede position.

Invisalign har mange fordele i forhold til traditionel ortodonti med metalbøjler.

For det første er invisalign usynlige, så andre ikke behøver at vide, at du får behandling. Det betyder også, at du kan have dem på alle steder, både når du arbejder eller studerer.

I modsætning til metalbøjler skal du heller ikke undvære maden, du elsker. Du kan spise alt det samme som før behandlingen.

Endelig er invisalign-behandlingen mere komfortabel end traditionel ortodonti med metalbøjler. Bøjlerne er bløde mod tungen og indersiden af kinderne.

Tandretning er korrektion af dine tænder, så de passer sammen på en mere æstetisk og funktionel måde. Tandlæger bruger ofte invisalign-behandlinger til at udføre tandretninger, fordi de er meget effektive og skånsomme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;