annonce

Tennisinteresseret? Hold dig opdateret her

Nogen læser EB, andre BT, også er der nogen andre der læser tennisavisen. Og hvis man er interesseret i tennis, er det også en rigtig god måde at holde sig opdateret.

Det er de færreste af os, der kan nå at se alle de kampe, der bliver spillet. Derfor er det en god ide at følge med her online.

Dansk tennis

Hvis du interesserer dig for tennis, kan det være svært at følge med i alle de turneringer, der bliver spillet. Derfor er det en rigtig god ide, at man bruger internettet til at holde sig opdateret, hvilket man med fordel gøre inde på Tennisavisen’s hjemmeside.

Hvis det er dansk tennis, du interesserer dig for, så har du rig mulighed for at følge med. Du kan både følge med i dansk tennis generelt, turneringer i Danmark og holdkampe, der bliver spillet i Danmark.

Du kan her også læse om, hvad der rør sig i de forskellige klubber, hvis du for eksempelv selv spiller i en klub, som du gerne vil have skal vokse, eller hvis du blot ønsker at holde øje med udskiftning af trænere eller formænd i en bestemt klub.

WTA

Hvis du er til WTA, vil du kunne følge, hvordan turneringerne går. Her har Caroline Wozniacki for eksempel lige meldt ud, at hun deltager i turneringen i Doha i år, hvilket oprindeligt ikke var en del af hendes planer for hendes år.

Du vil desuden også kunne læse om dangens spillede kamp, optakter, udfordringer og meget mere.

Desuden vil du også kunne følge ranglisten, som bliver opdateret, hver gang der måtte være ændringer.

Specielt den danske Caroline Wozniacki bliver debatteret meget, og du vil kunne læse om dagens kampe for hende. Her vil du også kunne høre, hvordan teamet internt udtaler sig om tennisstjernen. Lige præcis Wozniackis team er dem, der bedst kan vurdere hendes chancer. Du vil ligeledes kunne læse om deres synspunkter og holdninger inden turneringer både før og efter kampe.

ATP

Hvis du ønsker at følge med i ATP, men er i tvivl om, hvor du kan gøre det, så er tennisavisen altid behjælpelige med at undersøge streaming eller tv-muligheder. De holder dig derved opdateret på, hvilke turneringer der bliver vist på hvis kanaler eller sider.

Derudover kan du på hjemmesiden også følge med i, hvilke højdepunkter der måtte være. Du kan både se dagens kampe, resultater, læse om dagen og læse om spillerne.

Derfor er hjemmesiden også rigtig god, hvis du ønsker at holde dig opdateret. Dette gør sig især gældende, hvis man ikke har mulighed for at se dagens kampe. Du har nemlig rig mulighed for at skabe et samlet overblik på tennisavisen.dk lige, når det passer dig.

Grand Slam

Hvis du er interesseret i tennis, vil du formentlig også gerne følge med i Grans Slam. Denne turnering anses trods alt for den mest vigtige turnering af dem alle, både fordi det er den turnering med højeste pengepræmie, og fordi Gran Slam giver flest ranglistepoint.

Det er desuden ikke mere end et år siden, at vores alle sammens Caroline Wozniacki vandt sin første Gran slam-titel.

Du kan også læse om alle de internationale stjerner, og hvordan det går med dem, for alle kampe og finaler bliver løbende opdateret hos Tennisavisen. En god bonus er, at du får en tenniseksperts syn på kampene. Dette er også en af fordelene ved at følge med i tennis på Tennisavisen, da du er sikker på, at skribenterne ved meget om tennis, eftersom de selv spiller eller har spillet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst