annonce

Tid til lækkert hår

I 2020 har vi været hjemme som aldrig før og meget tyder på, at hjemmet fortsætter med at være vores primære base i 2021.

Flere hjemmearbejdsdage og færre byture har dog én positiv sidegevinst: tid til selvforkælelse. I denne artikel får du råd til sundt og lækkert hår med Olaplex - køb her .

Derfor er det nu, du skal sørge for dine lokker

Rigtig mange har en morgenrutine, hvor de står op, går i bad, føntørrer håret for så derefter at style det. Samtlige af disse ritualer slider imidlertid på håret og derfor er ekstra hjemmearbejdsdage en kærkommen mulighed for at skåne lokkerne. Varme bade slider på håret på grund af temperaturen, mens vådt hår altid er mere skrøbeligt end tørt. Med føntørringen er det igen varmen, der slider på hårstråene mens stylingprodukter sætter sig i hovedbunden og skaber irritation. Alt dette kan vi undgå at udsætte vores hår for, når vi arbejder hjemme. I det hele taget er hjemmearbejde en god undskyldning for at give både hud og hår en pause for diverse produkter og varmeredskaber.

Olaplex er hårets bedste ven

Når vi nu har ekstra tid derhjemme, er det nærliggende at udnytte tiden til at pleje vores hår. Olaplex er en hårkur, dit hår vil takke dig for, og Olaplex skaber ikke blot indre forbedringer på håret men også ydre. Olaplex vil nemlig få dit hår til at skinne. Olaplex er en molekylebehandling, der genopbygger håret ved at reparere ødelagte svovl- og saltforbindelser. Disse forbindelser ødelægges dagligt, når håret udsættes for varme. Én olaplex behandling genopbygger op mod 99 procent af salt- og svovlforbindelserne og efterlader dit hår stærkere og sundere end før. Olaplex behandlinger foretages ved frisøren, men du kan bevare det plejende resultat derhjemme med hårkuren Olaplex 3.

Gode råd til sundt hår i en vintertid

Vinteren er desværre den årstid, der er aller hårdest ved vores hovedbund og dermed vores hår. Det skyldes de løbende overgange fra koldt til varm, for eksempelvis når vi bevæger os ud og ind i løbet af en dag. Et godt råd er aldrig at have det for varmt derhjemme, da din hovedbund i så fald vil reagere ekstra negativt på at komme ud i kulden. Derudover kan du med fordel vælge din hovedbeklædning med omhu. Varme huer indeholder ikke altid gode muligheder for ventilation og derfor ‘bures’ din hovedbund inde i et for varmt miljø. Ønsker du et sundt miljø for din hovedbund og samtidigt holde varmen, skal du derfor gå efter huer i organiske kvaliteter, såsom bomuld og naturstrik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden