annonce

Tilbring din næste sommerhusferie på Bornholm

Hvem kan sige nej til Bornholm? en charmerende ø med elskværdig natur, fantastisk historie og attraktive byer, der både rummer små som store.

Oplevelser og minder der varer for evig tid. Lej sommerhus på Bornholm og få en uforglemmelig ferie fyldt med minder langt fra Danmarks fastland. Tag på eventyr og oplev hver eneste krog på Bornholm. Udforsk de mange destinationer og seværdigheder, hvor du samtidig fylder din rygsæk med god historie. Du kan leje sommerhuse, der passer til både din smag og pengepung. Med over 350 sommerhuse spredt ud over øen, er der lidt for enhver. Der findes både små, intime sommerhuse, men også de større der kan huse flere generationer. Sommerhus med havudsigt og kort afstand til dejlig sandstrand, er et sandt hit på Bornholm, men der er også sommerhuse i de små byer og længere ude på landet, hvor der er fred og ro. Naturen hersker alle steder på den lille ø, og hvad er mere beroligende, afslappende og attraktivt end den smukke, fredfyldte natur?

Book dit eget private sommerhus på Bornholm, hvor der er plads til at være, og hvor du har stor frihed til selv at planlægge efter dine præmisser og tempo. Sommerhus på Bornholm er lig med ferie, solskinstimer, og ren afslapning! Vi byder på bornholmske sommerhuse med masser af god stemning, tæt på kyst og midt i den smukke, elskværdige natur. Oplev sommerhuse der er indrettet med personlighed og sans for et varmt udtryk, således at den nordiske sommerhusstemning omfavnes. Nyd hvert et minut i sommerhusets charmerende omgivelser og oplev, hvordan den bornholmske natur giver ro i sjælen og fornyer din energi.

Øens seværdigheder er mange

Øens seværdigheder er mange, men Rundkirker, Rokkestene, Ekkodalen, Helligdomsklipperne og Dueodde Strand er i særdeleshed årsag til, at mange turister lægger vejen forbi fantastiske Bornholm hvert år. Udover at Bornholm byder på spændende natur i elskværdige rammer, byder Bornholm naturligvis på skønne byoplevelser, der behager enhver. Tag en tur til Allinge, der er en hyggelig by med en særlig blanding af smuk natur, historiske bymiljøer og bredtfavnende gæstfrihed. Eller besøg Bornholms hovedstad, Rønne, der med sin unikke atmosfære blandt brostensgader og bindingsværkshuse, byder alle velkommen. Er det shopping, du foretrækker? - så byder Svaneke på et levende bymiljø med attraktive butikker og dygtige kunsthåndværkere.

Bornholm har mange bud på historiske seværdigheder, hvor du kan mærke historiens vingesus i de imponerende og yderst velbevarede bygninger. Du finder de flotte rundkirker i Nylars, Østerlars, Olsker og Nyker. Fælles for dem er deres finurlige kalkmalerier og flotte kirkerum. Derudover kan du ikke undgå at forelske dig hovedløst i den bornholmske natur. Tag til Døndalen nord for Gudhjem og se Danmarks største vandfald, der med et fald på cirka 20 meter kvalificerer sig som Danmarks største. Det viser sig, at Bornholm gemmer på et skjult sted, der er en sand perle - nemlig Randkløve Skåret. Den 50 meter lange fredede klippespalte er et besøg værd. Her får du et fantastisk udsyn over klipper og hav. Du har vel nok også hørt om De tre Rokkesten, som du kan finde i Paradisbakkerne, Almindingen og Rutsker Højlyng. De er også et besøg værd!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.