annonce

Ting du bør snakke mere med andre om

Mennesker er nogle fantastiske væsener. Historien har bevist, at vi er i stand til at udrette fantastiske ting alene og med hinanden.

Som menneske er du utrolig intelligent af natur. Dette er årsagen til, at vi er den art, der har overtaget den planet, vi lever på. Vores hjerner gør os ganske enkelt i stand til at gøre ting og kommunikere på måder, andre dyr ikke kan. Men selvom om hjernen giver os uendelige muligheder, så kommer hjernen også med visse problematikker og uregelmæssigheder, der er svære at håndtere. En af disse er fænomenet følelser. Alle mennesker føler ting hele tiden og mange forskellige ting i løbet af en dag. Vi tænker, taler og føler alt sammen på en gang, og det gør, at vores følelser er en kompleks ting at forstå. Af samme årsag er følelser også noget, der kan være svært for nogen at snakke om. Nogle er opdraget til ikke at vise dem, andre finder det naturligt at holde dem for sig selv. Men i sidste ende så render vi alle rundt og føler ting, vi i virkeligheden kunne have godt af at dele med andre. Selvom du umiddelbart tænker, at dine følelser hører til i din egen hjerne, så vil du opdage, at det kan give utrolig meget at spejle dem i andre mennesker. Er du i tvivl om, hvilke emner og følelser, der kunne være relevant at bringe op? Så kommer her en kort liste over ting, du bør snakke mere med andre om.

Sex

Sex er en kompleks og ofte tabubelagt størrelse. Men ligegyldig om du er single eller i et fast parforhold, så bør sex være noget, du lufter med andre engang imellem. Alle gør sig tanker om sex, og alle har spørgsmål og følelser, når det kommer til sex. Men vi italesætter dem sjældent. Snak om det med din partner, eller konsulter dine nærmeste venner. Ønsker du at læse om andres oplevelser og tanker om parforhold og relationer, så klik her .

Usikkerheder

Alle mennesker har ting, de er usikre omkring, og det kan være en rigtig god ide at bringe dem frem i lyset og konfrontere dem. Ofte bunder ens usikkerhed i noget, du selv føler, men andre ikke kan genkende. At snakke med andre om det kan altså være en god måde at komme af med dine usikkerheder.

Mentalt helbred

Mentalt helbred betyder meget for alle mennesker, og i vesten har vi et kæmpe problem med mentale helbredsproblemer, der ikke bliver løst, behandlet eller bearbejdet. Er du deprimeret, har selvmordstanker, eller føler du dig på nogen måde trist til mode? Så tal med nogen om det.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.