annonce

Tips til at finde den bedste webshopløsning

Langt de fleste virksomheder vil opleve fordele ved at tilknytte en online webshop til deres hjemmeside – og dette gælder både nordjyske, sønderjyske og fynske virksomheder.

Især Corona-krisen har gjort det klart for mange erhvervsdrivende, hvor vigtigt det online aspekt er i nutidens samfund. Dog er en webshop ikke automatisk lig med succes. Derfor vælger flere og flere virksomheder at få en webshopløsning hos et professionelt webbureau såsom Magento.

Professionelle webshop-platforme – skræddersyet til dig

Det fantastiske ved professionelle webshop-platforme er, at du får en løsning, der skræddersyes efter din virksomheds behov. Her er Magento webshop f.eks. et populært valg. Magento er en Open Source-platform, hvor du selv tilføjer moduler og ændrer koder. Dette er ideelt for virksomheder af alle størrelser, som ønsker at have mange muligheder og designløsninger.

Magento-platformen anvendes af succesfulde giganter såsom Ford og Nike. Blandt de 30 mest anvendte systemer for e-commerce besidder Magento 30 % af markedet, og den avancerede Magento-webshopløsning er altså hyppigt anvendt verden over. Webshoppen personliggøres gennem diverse udvidelser, og det er forskelligt fra udvidelse til udvidelse, hvorvidt disse er gratis eller koster penge. Af denne grund varierer prisen for Magento alt efter virksomhedens behov.

Godt med en forståelse for PHP, CSS og HTML

Idet Magento-webshop er en Open Source-løsning, er det en fordel, hvis virksomheden har en forståelse for PHP, CSS og HTML. Forståelse og erfaring med kodning gør, at alle tilføjelserne, udvidelserne og mulighederne hos platformen udnyttes til fulde – og dermed får virksomheden mest muligt ud af Magento-webshopprisen. Besidder virksomheden ikke erfaring inden for feltet, er det fordelagtigt at ansætte en medarbejder med de rette kompetencer.

Ønskes en endnu nyere version af Magento-webshop, kan virksomheden anvende Magento 2. Magento 2 er en udvidet version af webshopløsningen, hvor nye features er inkluderet. Dette gælder bl.a. features, som reducerer problemer med table locking, skalerbarhed i forhold til virksomhedens størrelse, ny filstruktur med lettere tilpasning, forbedret ydeevne, page caching og meget mere.

Et andet alternativ – hostede webshopløsninger

Har virksomheden i stedet et ønske om at finde en webshopløsning, der er hostet frem for Open Source, er dette naturligvis også muligt. Ved hostede webshopløsninger betaler virksomheder for grafiske design-elementer og justerbare skabeloner, der efterfølgende anvendes til at opbygge en webshop. Fordelen ved en sådan løsning er, at det er hurtigt og nemt at få opbygget en webshop uden programmeringserfaring. Du får i stedet stillet en webshopplatform til rådighed.

Der er dog ulemper forbundet med denne CMS-løsning. Virksomheden vil ikke have fuldstændig kontrol over webshoppens funktioner og udseende. Webshoppen vil begrænses i forhold til færdiglavede elementer og skabeloner, der er blevet stillet til rådighed fra udbyderen. Derudover koster det typisk en månedlig betaling, og prisen for dette kan variere meget fra udbyder til udbyder. Har virksomheden ingen erfaring eller kompetencer i forhold til kodning, er det dog en hurtig og nem løsning til at starte en webshop op.

Har du et brændende ønske om at starte iværksætterlivet op og starte din egen virksomhed og dertil knyttede webshop? Så kan du læse mere om, hvordan du laver egen virksomhed uden begynderfejl.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.