annonce

Tømrer fra Hobro har gang i forretningen

Der er gang i tømrerforretningen hos Døstrup Tømrerforretning i Hobro. Det lokale tømmerfirma har gang i mange byggerier og reparationsopgaver rundt om i Himmerland og Kronjylland. Men de har stadig plads i kalenderen til nye tømreropgaver i vinterhalvåret.

Sommerhalvåret er traditionelt en travl tid for de store udendørs tømrerprojekter med udskiftning af tage, tilbygninger og opførelse af diverse terrasser, hegn carporte, skure og andre byggerier i træ.

Sådan er det også hos Døstrup Tømrerforretning i Hobro. Her har de haft rygende travlt med udendørs byggeprojekter både lokalt i Hobro-området og i resten af Himmerland og Kronjylland lige siden det tidlige forår.

Og sådan ser det ud til at fortsætte langt ud på efteråret.

Mange indendørsopgaver i vinterhalvåret

”Heldigvis har vi haft lune vintre de sidste mange år herhjemme. Derfor fortsætter vi oftest udendørs gennem store dele af vinterhalvåret”, fortæller de hos Døstrup Tømrerforretning.

Men ellers er vinterhalvåret traditionelt fyldt med indendørsopgaver som f.eks. at sætte nye trælofter eller skillerum op i folks hjem.

”Vi har også en række indendørs vedligeholdelsesopgaver hos lokale firmaer og virksomheder, samt indvendigt vedligehold i udlejningsejendomme, som vi traditionelt foretager om vinteren”, uddyber ejeren af Døstrup Tømrerforretning.

Stærk på vedligeholdsaftaler

For udover at være god til de traditionelle opgaver i et tømrerfirma, har Døstrup Tømrerforretning med tiden fået en stor portefølje af vedligeholdelsesaftaler for både udlejere, boligselskaber og virksomheder i Hobro og omegn.

”Det er projekter, som vi oftest kender til flere år i forvejen. For både private udlejere, boligselskaber og virksomheder er blevet meget bedre til at lægge en vedligeholdelsesplan i dag. Så selv om der naturligvis altid opstår akutte småopgaver med at reparere en ødelagt dør eller skifte et hegnsfag, er mange af de større opgaver nogen, som vi kender og kan lægge ind i kalenderen god tid i forvejen”, forklarer ejeren af Døstrup Tømrerforretning.

Vedligeholdelsesplanen gør det muligt at spare op til de store vedligeholdelsesprojekter i forvejen, så de ikke bliver så stor en økonomisk belastning for hverken ejere eller lejere. Samt at planlægge den løbende vedligeholdelse bedre, så der bliver passet bedre på tingene – både i udlejningsejendommen og virksomheder.

Lokal tømrer i Hobro støtter op om lokalområdet

”Det betyder samtidig, at vi bedre kan planlægge de store erhvervsopgaver, så vores private kunder ikke mærker det i deres byggeprojekter. For alle tømreropgaver er lige vigtige for os at løse til punkt og prikke. For vi er stolte af, hvor vi kommer fra, og derfor gør vi alt for at gøre alle vores kunder tilfredse. Vi er altså en lokal tømrer i Hobro og Arden, og i resten af Himmerland og Kronjylland ”, slutter ejeren af Døstrup Tømrerforretning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.