annonce

Top 3: De mest spektakulære fodboldstadions i Europa

Når folk ser fodbold, lægger de oftest mærke til de ting, der sker på banen.

En stor del af fodboldoplevelsen, hvis du er på stadion og se kampen live, er dog også atmosfæren og udseendet på det stadion, du besøger. I denne artikel kan du læse en top tre over de mest spektakulære fodboldstadion rundt omkring i Europa netop nu.

Nyt topmoderne stadion i London

En af nutidens største og mest succesfulde klubber i England, hedder Tottenham Hotspurs. Klubben holdte tidligere til på det legendariske stadion White Hart Lane, men har siden april 2019 været at finde på det nye topmoderne stadion, Tottenham Hotspur Stadium. Stadionet tog til manges frustration næsten to sæsoner om at blive bygget, men der er også tale om noget at det fineste og mest spektakulære i den moderne fodboldverden.

Stadionet kan rumme lidt over 62.000 gæster, og er kendt for sin moderne arkitektur. Inde på stadion er alt af højeste kvalitet. Dette gælder selv fra måden, der skænkes fadøl op, til elevatorerne der lynhurtigt transporterer fans ind til og ud fra stadionet. Nogle fans har endda kritiseret det nye Tottenham Stadium for at være for moderne, idet det ødelægger noget af charmen ved den fodbold, vi engang kendte til.

Kunne du tænke dig at se dette stadion, kan du med fordel bestille en fodboldrejse til Tottenham Stadium til den kommende sæson.

Catalansk kæmpestadion med Messi som frontfigur

Et af de andre stadion som du bare må opleve, hvis du er fodboldfan, er Camp Nou i Barcelona. Her holder storholdet F.C. Barcelona til, og klubben har selveste Lionel Messi i spillertruppen. Ikke nok med dette, er der også tale om et stadion, der skiller sig ud fra mængden.

Først og fremmest er Camp Nou kæmpestort. Der kan være næsten 100.000 tilskuere på samme tid, og de dårligste pladser på stadion er næsten at finde helt oppe i skyerne. Camp Nou er kulturarv i fodbold, og det er et fodboldstadion der vil blive husket for evigt, når det engang ikke bliver brugt aktivt længere.

Det eneste kritikpunkt ved dette stadion er stemningen. Mange fans, som er vant til at overvære tysk eller engelsk fodbold, har kommenteret, at dette stadion ikke tilbyder nogen entusiastisk stemning. Folk er på stadion for at se fodbold – ikke for at skabe en “heksekedel” mod modstanderholdet.

Münchens flotte vidunder

Du har måske prøvet at køre sydpå på ferie. Her har du kørt gennem Tyskland, og du er højst sandsynligt kørt forbi Allianz Arena, der er de tyske mestre fra Bayern Münchens hjemmebane. Dette stadion ulmer af storhed og blot dets smukke ydre farver om natten, giver dig lyst til at overvære en kamp på stadionet.

Og der er store oplevelser at hente, hvis du engang beslutter dig for at tage til en kamp på Allianz Arena. Først og fremmest er Bayern München et hold, som kan levere mål i stimer. Derudover er stemningen god, og de lidt over 75.000 fans forstår at give dig noget for pengene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.