annonce

Topmoderne lejligheder med udsigt i Rygård Park

Vil du gerne bo bynært, men stadig have mulighed for at komme ud i den grønne natur?

Lejlighederne i det nybyggede Rygård Park på Lindholm Brygge opfylder dine boligdrømme. Her kan du slå dig ned i en topmoderne lejlighed med udsigt over fjord og grønne områder samtidig med, at det centrale Aalborg kan nås på gåben.

Lejligheder som forener byliv og natur

Du finder de flotte og rummelige lejligheder i Rygård Park ved Nørresundby. Drømmer du om at bo tæt på Aalborgs kulturliv, men stadig med naturen tæt på? Så er nybyggeriet på Lindholm Brygge bygget til dig.

Fra lejligheden får du en flot udsigt over fjorden og de grønne områder, og er du til lange gå- eller løbeture, har du nem adgang til stierne. Vil du også mærke pulsen fra Aalborgs byliv? Så skift løbeskoene ud med det pæne fodtøj, og tag den korte tur til centrum over den historiske kulturbro. Det bliver ikke nemmere at skifte mellem natur og kultur.

Vælg en lejlighed med have eller altan i Rygård Park

Til hver lejlighed i Rygård Park hører enten en have eller en altan. Har du grønne fingre? Så kan du vælge en lejlighed med have, hvor du kan dyrke grøntsager eller plante blomster i bedene. Det bringer naturen endnu tættere på.

Har havelivet aldrig tiltalt dig? I lejlighederne med altan slipper du for at luge ukrudt, men kan i stedet plante krydderurter i altankasserne. Der er bliver selvfølgelig også plads til en lille grill, så de lune sommeraftener kan nydes ude.

Vil du rigtigt nyde udsigten over Rygård Parks område, kan du gøre det fra den fælles tagterrasse. Her er et storslået vue over hustagene, og med kig til både vand og grønne trætoppe i horisonten.

De bedste lejligheder i Nørresundby

Lejligheder i Nørresundby bliver mere og mere populære, så du skal selvfølgelig finde de bedste lejligheder Nørresundby til leje. Fra Nørresundby havnefront har man udsigt over den skønne Limfjord, og hvem vil ikke gerne have vand i sin baghave.

Med gode lejligheder i Nørresundby har man kort afstand til Aalborg centrum, samtidig med at man har adgang til skøn natur. Det er win win at bosætte sig i lejligheder i Nørresundby.

Rigtig god jagt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.