annonce

Tre gode råd til at finde mere tid sammen med din partner

Vækkeuret ringer. Arbejdsdagen kalder. Når arbejdsdagen er slut er det tid til at hente jeres fælles barn og lave mad til barnet, da han skal til fodboldtræning.

Man kommer hjem derfra, hvor man møder sin partner i indkørslen, som har haft en lang dag. Man når nærmest lige at få et kram fra partneren inden man står i køkkenet og forbereder maden til når sønnen kommer hjem. For mange er det hverdagen beskrevet en til en, og det kan være en stressende hverdag - man savner kvalitetstid med sin partner, og heldigvis er der måder man kan opnå dette. Anskaf en babysitter eller noget lektiehjælp, så I kan få noget tid sammen uden barnet.

Ved planlægning kan man finde en masse tid

Når man har et barn er ens eget skema hurtigt ude af ens hænder. Barnet skal en masse ting, og man ønsker at ens barn skal gøre alt det, som barnet ønsker. Det betyder at man tilsidesætter ens egne behov, og det vil over længere tid blive problematisk. Derfor er det vigtigt, at man får planlagt sin hverdag, så man har noget tid sammen med sin partner og noget til hvor man kan slappe af.

Når ens hverdag bliver planlagt godt, kan man hurtigt optimere og finde ud af hvor man kan finde ekstra tid. Her kan alt lige fra lektiehjælp og børnepasning være til stor hjælp.

Udnyt netværket

Barnet har mulighed for at blive passet, og der skal man som forældre ikke være bange for at give bedsteforældrene et ring. For det første vil det blive utroligt glade for at se deres barnebarn, og det vil på mange måde skabe en god relation mellem barnet og deres bedsteforældre. Samtidig kan man få nogle date-aftener med sin partner og derved få noget kvalitetstid sammen.

Sommerferien behøver ikke være med barn

Det betyder ikke, at man ikke skal bruge sommerferien væk fra sit barn, men der er mange muligheder for at få en børnefri uge, hvis bare man gider. Det er også vigtigt for barnet at komme ud og socialisere sig en smule, og til dette er fodboldcamps og andre sommerlejre gode muligheder for at I kan få noget kvalitetstid, mens barnet socialiserer sig med andre børn. Det at have en længere periode, hvor i bare kan være jer selv og hygge - det kan gøre en del for et parforhold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.